dimecres, 30 de desembre del 2009

Cacera a Sant Llorenç Savall ( 30-12-09 )














       Avui el Toni ha tornat a fer una escapada amb la gent de Sant Llorenç i ja veieu, n´ha fet un altre.Aquest ja s´està passant .Sortida que fa porc que tomba. Aquest any se li dona be aquesta colla. I s´ha de reconèixer que el porc no esta gens malament .El Toni amb la cara ja paga,no cal preguntar-li si està content. Si segueix així encara superarà el seu record personal en una temporada.A veure si ha aconsegueix......sort.
    

diumenge, 27 de desembre del 2009

Cacera a Huesca ( 27-12-09 )














       Avui hem caçat prop de Benabarre convidats per l´Àngel de Gimenells. La cacera no podia ser més espectacular. Entre el Jordi i el Toni almenys han vist 15 porcs!!!......i de trets n´hi han disparat com per fondre el canó. Al final el Jordi ha aconseguit fer el verro que es veu a la foto. Es pot dir que n´han fet "una de cal i una de arena", per que el Toni se n´ha anat amb les mans buides.......per aquesta vegada!!!!!!
    

     Després de l´experiència ,estic segur que hi tornaran. Per cert , bons ullals!........a veure si la pròxima també   s´anima a anar-hi el Vicenç.
      

dissabte, 12 de desembre del 2009

Cacera a Castellfollit ( Fontanelles, 12-12-09 )















Avui s´ha caçat conjuntament amb la colla del Joan de la banca a Fontanelles.Tot i que han corregut bastants porcs i després de fallar-ne alguns el Míguel ha aconseguit d´aturar-ne un.Veient-lo així d´aprop, no està gents malament aquest .
 Eiii...Jordi saluda!!!!!

Després de passar fred tot el dia no hi res com un bon foc.Aquí es troben alguns del que han realitzat la cacera que encara estan esperant que tornin els gossos que falten.

diumenge, 6 de desembre del 2009

Cacera a Castellfollit ( Fontanelles, 6-12-09 )




    Avui han caçat a Fontanelles ( Castellfollit ) i el Toni ha triomfat a la zona del Rouric .Ha fet dos porcs en un moment, i el primer amb suspens i tot ( és a dir què després d´un tret molt ràpid, quan ja li havia travessat la parada ,  encara no sabia si l´havia mort o no).



                                                                                                    
    No m´estranya que estigui content, perquè no estan gens malament. Per un matí així  val la pena passar fred!