dimarts, 21 de desembre del 2010

Cacera a Osca ( 19-12-10 )


    Avui cacera del Jordi i el Toni a Osca ,el paisatge
espectacular,aquestes vistes són de la parada del Toni i la cacera sense comentaris. S´han fet 53 porcs i el tiroteig ha durat tot el dia fins última hora. El Adrià n´ha fet un i el Jordi ha tirat a dos ja no es pot demanar més. Sort que el Toni ja va tirar ahir que si no es menja totes les ungles, tants porcs i no veuren cap.....





                                                                                      

Cacera a Caldes, Can Vila de Vall ( 18-12-10 )

















       Avui gran cacera a Caldes, una de les millors de l´any amb un total de 7 porcs. Avui sí que el Toni s´ha pogut estrenar a Caldes, ja que encara no havia pogut ni tan sols tirar. La cacera ha anat rodona caçant tots els porcs als que se li ha tirat, això si que és eficàcia .

Cacera a Santa Eulàlia ( 11-12-10 )

    

    Avui cacera a Santa Eulàlia, amb un total de 5 porcs.Com es veu a la foto el Jordi ha estat un dels afortunats del dia. El "lanse" una mica més i li costa el peu ja que aquest porc li volia passar per entre mig de les cames, per fortuna per a ell podrà continuar gaudint del seu peu intacte.Cal ressaltar també la bona feina que ha realitzat avui l´Atila, que és un dels seus gossos.

dijous, 9 de desembre del 2010

Cacera a l´Arboçar, els Palagons ( 8-12-10 )





                



  






             Avui gran cacera a l´Arboçar a la zona dels Palagons. S´han fet córrer més de deu porcs i al final se n´han fet quatre. Els gossers han tingut un tiroteig d´aquells que fan història, segur que l´Ivan al final de la cacera tenia el canó encara al roig. Gossers i gossos anaven com motos per aquelles costes per treure tots aquells porcs. I si aquesta cacera ha tingut un protagonista aquest ha estat el Jordi, que a més estrenava rifle.Això si que és un bon estreno.... TRES !!!. A les fotos el podeu veure tot satisfet de la seva gesta, ja que a més, les distancies a les que els ha fet segurament passaven dels 200 mts.




Ara Jordi ja has començat ,segueix així...........però sense passar-te jeje.

diumenge, 5 de desembre del 2010

Cacera a Fontanelles ( 5-12-10 )



       Avui cacera a Castellfollit a la zona de Fontanelles. El dia ha estat plujós però això no ha impedit que el Jordi i el Toni sortissin a caçar ( quedar-se a casa per ells és com si els traguessin un queixal..jeje ). Només començar la cacera al Toni n´ha vist tres però a la zona de tiro només n´hi ha saltat un que és el que ha fet.



      Aquí també s´ha apuntat a la foto el Miguel que és el gosser, tot i que és del Madrid és un gosser molt ben parit encara que sempre que troba els porcs se li baixa el volum de la emissora. La Dumba tampoc ha deixat perdre l´oportunitat de sortir a la foto .


dissabte, 4 de desembre del 2010

Cacera a Caldes, Rebolledes ( 4-12-10 )



















     Avui cacera a Caldes a la part de Rebolledes. Com tants d´altres dies aquest any els porcs estaven fora de caçadero, però al menys avui els de Sentmenat ens n´han enviat uns quants. De tres que ha entrat hem aconseguit de fer-ne caure dos.Un d´aquests l´ha fet el Vicens i quin tros de porc!!!


     Com podeu veure no està gens malament aquest porc, gran i a més bons ullals no es pot demanar més.Tercer porc a Caldes del Vicens quedant així un triple empat en la classificació per el trofeu del "pitxixi"de la colla .


dissabte, 27 de novembre del 2010

Cacera a Caldes, el Gasuc ( 27-11-10 )















       Avui cacera al Gasuc això ja comença a ser una costum. S´ha fet dos porcs i un l´ha fer el Pare Creus a la parada del cremat ,mica a mica va fent, aquest ja és el tercer.L´altre l´ha fet el Juan a sota torres.Aquest porc per ser una femella  és molt gran.En aquesta foto també surten el Samuel,el Sebas,i el Fermín. Ah! i la Copa i el Rubí que si no ho dic s´enfaden.

diumenge, 14 de novembre del 2010

Cacera a l´Arboçar, la Barquera ( 14-11-10 )


      Avui hem caçat la Barquera, i ha sigut de moment, una de les millor caceres de l´any .Excel.lent feina dels gossers i dels gossos.Tiroteig per part de les parades ( prop de 40 trets )  i al final quatre porcs que de tots ells el mes petit feia uns quaranta quilos i tot això plegant abans de les 12:00 . Això si que és anar per feina. Els afortunats han sigut el Toni que n´ha fet dos, el Jordi que amb la col.laboració del Pare Creus n´ha fet un altre i el Vicens que amb la col.laboració del Àngel ha fet l´últim  .Al final una gran Jornada de caça d´aquelles que creen afició.Aprofito per dir, que si llegeixes això Marc, recordar-te que s´acosta Nadal i o Reis i que un detallet amb el vostre pare no estaria gens malament ( tu ja m´entens jeje..).

dissabte, 13 de novembre del 2010

Cacera a Caldes,el Gasuc ( 13 -11-10 )




    Avui cacera a Caldes, zona del Gasuc. Avui la cacera no ha anat gaire be tot i que al final s´ha arreglat una mica.Els porcs estaven fora de cacera i com és lògic s´han escapat tots però per sort el David ha trobat aquest gran mascle, que dormia sol. Després d´empaitar-lo una bona estona aquest porc ha decidit de posar a proba la punteria del Sisco, i caram quina ha estat la seva sorpresa, quan ha comprovat en la pròpia pell  que el Sisco encara s´enrecordava de disparar.Gràcies a aquest porc encara tenim Sisco per un parell d´anys més.

dijous, 11 de novembre del 2010

Cacera a Bàscara ( 11-11-10 )

     
           Avui cacera a Bàscara amb l´Adrià Aispuro i la colla Onze de Setembre.El nom ja ho diu tot .Després    de la cacera em dinat al local que tenen .Un local ple de fotos, una bona xemeneia  i alguna que altre curiositat a la paret. Com podeu veure a aquest més li hagués valgut ser de algun lloc amb neu així potser que ara no seria allà penjat . La cacera ha anat molt bé , s´han fet un total de 5 porcs.El Toni n´ha vist un, que al final        l´ha caçat l´Adrià. i en definitiva una bona experiència amb una nova colla. Experiència que caldrà repetir alguna altre vegada.




      Aquí estant els tres mostrant el porc que s´ha fet a la seva zona,caram si que estant contents. El porc no és gaire gran però l´ha fet a gran distància, de 300 a 350 mts .Sort que li ha sortit a l´Adrià que si no, encara corre.  

diumenge, 7 de novembre del 2010

Cacera a Canals, la Cantina ( 7-11-10 )



















         Avui per fi el Jordi s´ha estrenat aquesta temporada. .JA ERA HORA!!!!!!!.Aquí es demostra que la constància al final sempre té premi. En aquestes fotos podem veure al Jordi instants abans de passar a l´acció, segurament aquesta imatge és la última que ha vist aquest porc.


     Aquest senglar no està gens malament i si a més tenim en compte la "pedasso"caminada que ens em fet per poder anar a les parades, el dia ha anat rodó. Llàstima que només se n´ha fet un. Aprofito per fer una estirada d´orelles al Vicens que no ens ha acompanyat en aquesta jornada de caça.Què ha estat fent?, o amb qui?, esperem almenys que ho hagis fet be o t´ho hagin fet be..........jeje.

dilluns, 1 de novembre del 2010

Cacera a Santa Susanna , Turó de l´Àliga , ( 1-11-10 )


    Avui hem anat a Vilafranca  a la zona de Santa Susanna . En aquest lloc nosaltres ja hi havíem estat, en canvi el Pare Creus s´estrenava. No era nou tampoc pel Siscu , que també ens ha acompanyat. El lloc com es pot veure increïble per caçar, parades amb molta visió de les que agraden de fer.Al final s´han fet 3 porcs i un d´ells l´ha tornat a fer el Toni que sembla que encara li dura la ratxa. Aquest no para !!. En la seva contra també haig de dir que avui també n´ha fallat un altre, un dels dos que anaven  junt amb aquesta truja.No es poden pas fer tots Toni!!.......jeje.

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Cacera a Fontanelles ( 24-10-10 )

    

      Avui hem caçat a Fontanelles i  hem fet les parades del Km 17., que ens van ensenyar aquest estiu. Al final només s´ha fet un porc i l´afortunat ha sigut el Toni que estava fent parada al passant de l´aigua. També diré que avui el Jordi ja ha vist un porc i això només pot voler dir que el "Lanse" està prop.......jeje.

diumenge, 3 d’octubre del 2010

Cacera a Avinyonet, Les Comes ( 3-10-10 )














          Avui hem caçat a Avinyonet en un lloc nou per nosaltres. La zona de caça espectacular. Els tiraderos espectaculars (no tots). El Toni n´ha tornat a fer un altre de un tret espectacular, per ell, ja que no està acostumat a tirar a aquestes distàncies. Aquí a la foto mostra al lloc on l´ha fet. Aquest tio està de sort!!



       Aquí a la foto es veu el Toni amb el que no ha estat tant de sort, no està malament aquest porc.Aquest se l´ha tingut de currar per baixar-lo al camí .Al final s´han fet dos i el PACO al final ha TIRAT!!!!!!!! però amb diferent sort que el Toni .

dimecres, 29 de setembre del 2010

Cacera a l´Arboçar ( 29-9-10 )

  

























       Avui gran cacera a l´Arboçar. S´ha caçat la part de Cal Bertran i s´han fet quatre porcs.El Toni ha estat un dels afortunats que ha tirat, per tres vegades!! aconseguint de fer-ne dos i  un d´aquests molt gros. El que se li ha escapat se n´ha anat ferit , i com que els gossos estaven molt cansats no se l´ha pogut recuperar.Aprofito per comentar que el gos de la foto ha fet una" faena" impressionant amb l´últim porc, aquest gos promet!!

diumenge, 19 de setembre del 2010

Cacera a Avinyonet ( els cavalls , 19-9-10 )



      Avui primera cacera a Vilafranca per nosaltres, i quina manera de començar.S´han fet tres i com podeu veure el Pepe ha tornat a fer-ne un altre, ja que ahir ja en va fer un. El que s´ha estrenat aquesta temporada ha estat el Toni que encara no havia pogut tirar aquest any.Se´ls veu contents a aquest parell (els de darrera es clar). Estan tenint tots un començament de temporada molt bo,ara ja només falta el Jordi però tinc la sensació que no trigarà gaire.

dissabte, 18 de setembre del 2010

Cacera a Caldes de Montbui ( Gasuc, 18-09-10 )















       Avui tercera cacera, i una altre vegada el Vicens ha tornat a "sucar",quin tio!!.Aquest any sembla que tingui un iman pels porcs. En aquesta foto surt amb el porc, que ha fet a la parada de la punta del cremat.També cal dir que el Pepe n´ha fet un altre a la línia del tramformador.Comença be l´any per a ell també.

diumenge, 5 de setembre del 2010

Cacera a Caldes de Montbui ( Torre Nova ( 5-09-10 )


           Avui és el primer dia de cacera d´aquesta temporada.S´ha caçat la Torre Nova i  com podeu veure el Vicenç s´ha estrenat, sort n´hem tingut , que si no.......quina porra que haguésim fet!!!!. 


                      



Cal dir també, que avui estrenava jaqueta.Li hauré de preguntar on l´ha comprat!!.....jeje









      Enhorabona Vicenç, això sí que és començar be .Segueix així.

dissabte, 27 de febrer del 2010

Cacera a Caldes de Montbui ( Rebolledes, 27-02-10 )

o














        Avui ha sigut l´últim dia de la temporada i hem caçat a rebolledes amb un resultat de dos porcs.El Toni després de un matí accidentat on s´ha caigut a la Font Falsa ha caçat l´últim porc de la temporada al camí de les totxanes.L´altre l´ha fet el Joan Garcia. Això si que és acabar be la temporada perque un porc com aquest no es fa cada dia i menys amb el tret que li ha tirat d´un cantó a l´altre i per el mig de les alzines.Una mica de potra si que ha tingut.
   Ara ja a esperar a l´any que ve. Em sembla que es farà molt llarg aquest estiu.......Bufff.

diumenge, 14 de febrer del 2010

Cacera a l´Arboçar ( la Serra, 14-02-10 )



















Avui cacera MEMORABLE a l´Arboçar ( Vilafranca ) , a la serra. El Toni ha fet la millor tirada de l´any.
A poc de començar li han sortit quatre porcs, que anaven esmunyits,  i en un moment se´ls ha fet tots seus. Com diu el Jordi... "menudo lanse"!!   Aquesta tirada que se l´apunti, perquè d´aquestes no  se´n  fan cada dia...    Aquest  tio  té  una sort que no s´aguanta!!!!!






       Aquí estan gairebé tots els de la colla,  però...caram, si falta el "capi" !!!    Aquest Ivan està més ocupat que els seients del Camp Nou en un Barça -Madrid!
       Avui també  ha triomfat el Pepe, què ha mort una truja espectacular.  Si mireu a la dreta de la foto podreu contemplar el porc......del Pepe!!!.....jeje.
     

dissabte, 13 de febrer del 2010

Cacera a Caldes de Montbui ( el Pascol, 13-02-10 )

     



                                                                                      

Avui la cacera s´ha realitzat al Pascol. El Vicenç  ha tingut sort i ha aconseguit fer aquest porc, que no està gens malament. Un tret i a la butxaca!!!   És que quan un està fí... està fí.

















     Cal esmentar que avui,  la cacera també  l´han gaudit els germans Ramió. A més de passar-s´ho molt bé ,el Miquel ha tingut la sort d´estrenar-se com a " killer ".  Estic segur que algun dia tornaran a caçar a Caldes!