dissabte, 27 de febrer del 2010

Cacera a Caldes de Montbui ( Rebolledes, 27-02-10 )

o














        Avui ha sigut l´últim dia de la temporada i hem caçat a rebolledes amb un resultat de dos porcs.El Toni després de un matí accidentat on s´ha caigut a la Font Falsa ha caçat l´últim porc de la temporada al camí de les totxanes.L´altre l´ha fet el Joan Garcia. Això si que és acabar be la temporada perque un porc com aquest no es fa cada dia i menys amb el tret que li ha tirat d´un cantó a l´altre i per el mig de les alzines.Una mica de potra si que ha tingut.
   Ara ja a esperar a l´any que ve. Em sembla que es farà molt llarg aquest estiu.......Bufff.

diumenge, 14 de febrer del 2010

Cacera a l´Arboçar ( la Serra, 14-02-10 )



















Avui cacera MEMORABLE a l´Arboçar ( Vilafranca ) , a la serra. El Toni ha fet la millor tirada de l´any.
A poc de començar li han sortit quatre porcs, que anaven esmunyits,  i en un moment se´ls ha fet tots seus. Com diu el Jordi... "menudo lanse"!!   Aquesta tirada que se l´apunti, perquè d´aquestes no  se´n  fan cada dia...    Aquest  tio  té  una sort que no s´aguanta!!!!!






       Aquí estan gairebé tots els de la colla,  però...caram, si falta el "capi" !!!    Aquest Ivan està més ocupat que els seients del Camp Nou en un Barça -Madrid!
       Avui també  ha triomfat el Pepe, què ha mort una truja espectacular.  Si mireu a la dreta de la foto podreu contemplar el porc......del Pepe!!!.....jeje.
     

dissabte, 13 de febrer del 2010

Cacera a Caldes de Montbui ( el Pascol, 13-02-10 )

     



                                                                                      

Avui la cacera s´ha realitzat al Pascol. El Vicenç  ha tingut sort i ha aconseguit fer aquest porc, que no està gens malament. Un tret i a la butxaca!!!   És que quan un està fí... està fí.

















     Cal esmentar que avui,  la cacera també  l´han gaudit els germans Ramió. A més de passar-s´ho molt bé ,el Miquel ha tingut la sort d´estrenar-se com a " killer ".  Estic segur que algun dia tornaran a caçar a Caldes!

diumenge, 7 de febrer del 2010

Cacera a Sant Pera Sallavinera (La feixa llarga, 7-2-10 )















Avui han caçat a Sant Pere Sallavinera, sense massa sort. Com podeu veure la parada no està gens malament.  Al fons, tot i què no es veuen gaire bé, hi ha el Vicens i el Jordi. Tant tros que dominen i al final el porc ha passat per darrera del Toni,  l´ única zona que els quedava descoberta!!!

  
        Més tard, quan el sol apretava, s´ ha posat a proba l´enginy del Vicenç. Aquest sí que és un paio amb recursos!