dimecres, 29 de setembre del 2010

Cacera a l´Arboçar ( 29-9-10 )

  

























       Avui gran cacera a l´Arboçar. S´ha caçat la part de Cal Bertran i s´han fet quatre porcs.El Toni ha estat un dels afortunats que ha tirat, per tres vegades!! aconseguint de fer-ne dos i  un d´aquests molt gros. El que se li ha escapat se n´ha anat ferit , i com que els gossos estaven molt cansats no se l´ha pogut recuperar.Aprofito per comentar que el gos de la foto ha fet una" faena" impressionant amb l´últim porc, aquest gos promet!!

diumenge, 19 de setembre del 2010

Cacera a Avinyonet ( els cavalls , 19-9-10 )



      Avui primera cacera a Vilafranca per nosaltres, i quina manera de començar.S´han fet tres i com podeu veure el Pepe ha tornat a fer-ne un altre, ja que ahir ja en va fer un. El que s´ha estrenat aquesta temporada ha estat el Toni que encara no havia pogut tirar aquest any.Se´ls veu contents a aquest parell (els de darrera es clar). Estan tenint tots un començament de temporada molt bo,ara ja només falta el Jordi però tinc la sensació que no trigarà gaire.

dissabte, 18 de setembre del 2010

Cacera a Caldes de Montbui ( Gasuc, 18-09-10 )















       Avui tercera cacera, i una altre vegada el Vicens ha tornat a "sucar",quin tio!!.Aquest any sembla que tingui un iman pels porcs. En aquesta foto surt amb el porc, que ha fet a la parada de la punta del cremat.També cal dir que el Pepe n´ha fet un altre a la línia del tramformador.Comença be l´any per a ell també.

diumenge, 5 de setembre del 2010

Cacera a Caldes de Montbui ( Torre Nova ( 5-09-10 )


           Avui és el primer dia de cacera d´aquesta temporada.S´ha caçat la Torre Nova i  com podeu veure el Vicenç s´ha estrenat, sort n´hem tingut , que si no.......quina porra que haguésim fet!!!!. 


                      



Cal dir també, que avui estrenava jaqueta.Li hauré de preguntar on l´ha comprat!!.....jeje









      Enhorabona Vicenç, això sí que és començar be .Segueix així.