dissabte, 27 de novembre del 2010

Cacera a Caldes, el Gasuc ( 27-11-10 )















       Avui cacera al Gasuc això ja comença a ser una costum. S´ha fet dos porcs i un l´ha fer el Pare Creus a la parada del cremat ,mica a mica va fent, aquest ja és el tercer.L´altre l´ha fet el Juan a sota torres.Aquest porc per ser una femella  és molt gran.En aquesta foto també surten el Samuel,el Sebas,i el Fermín. Ah! i la Copa i el Rubí que si no ho dic s´enfaden.

diumenge, 14 de novembre del 2010

Cacera a l´Arboçar, la Barquera ( 14-11-10 )


      Avui hem caçat la Barquera, i ha sigut de moment, una de les millor caceres de l´any .Excel.lent feina dels gossers i dels gossos.Tiroteig per part de les parades ( prop de 40 trets )  i al final quatre porcs que de tots ells el mes petit feia uns quaranta quilos i tot això plegant abans de les 12:00 . Això si que és anar per feina. Els afortunats han sigut el Toni que n´ha fet dos, el Jordi que amb la col.laboració del Pare Creus n´ha fet un altre i el Vicens que amb la col.laboració del Àngel ha fet l´últim  .Al final una gran Jornada de caça d´aquelles que creen afició.Aprofito per dir, que si llegeixes això Marc, recordar-te que s´acosta Nadal i o Reis i que un detallet amb el vostre pare no estaria gens malament ( tu ja m´entens jeje..).

dissabte, 13 de novembre del 2010

Cacera a Caldes,el Gasuc ( 13 -11-10 )




    Avui cacera a Caldes, zona del Gasuc. Avui la cacera no ha anat gaire be tot i que al final s´ha arreglat una mica.Els porcs estaven fora de cacera i com és lògic s´han escapat tots però per sort el David ha trobat aquest gran mascle, que dormia sol. Després d´empaitar-lo una bona estona aquest porc ha decidit de posar a proba la punteria del Sisco, i caram quina ha estat la seva sorpresa, quan ha comprovat en la pròpia pell  que el Sisco encara s´enrecordava de disparar.Gràcies a aquest porc encara tenim Sisco per un parell d´anys més.

dijous, 11 de novembre del 2010

Cacera a Bàscara ( 11-11-10 )

     
           Avui cacera a Bàscara amb l´Adrià Aispuro i la colla Onze de Setembre.El nom ja ho diu tot .Després    de la cacera em dinat al local que tenen .Un local ple de fotos, una bona xemeneia  i alguna que altre curiositat a la paret. Com podeu veure a aquest més li hagués valgut ser de algun lloc amb neu així potser que ara no seria allà penjat . La cacera ha anat molt bé , s´han fet un total de 5 porcs.El Toni n´ha vist un, que al final        l´ha caçat l´Adrià. i en definitiva una bona experiència amb una nova colla. Experiència que caldrà repetir alguna altre vegada.




      Aquí estant els tres mostrant el porc que s´ha fet a la seva zona,caram si que estant contents. El porc no és gaire gran però l´ha fet a gran distància, de 300 a 350 mts .Sort que li ha sortit a l´Adrià que si no, encara corre.  

diumenge, 7 de novembre del 2010

Cacera a Canals, la Cantina ( 7-11-10 )



















         Avui per fi el Jordi s´ha estrenat aquesta temporada. .JA ERA HORA!!!!!!!.Aquí es demostra que la constància al final sempre té premi. En aquestes fotos podem veure al Jordi instants abans de passar a l´acció, segurament aquesta imatge és la última que ha vist aquest porc.


     Aquest senglar no està gens malament i si a més tenim en compte la "pedasso"caminada que ens em fet per poder anar a les parades, el dia ha anat rodó. Llàstima que només se n´ha fet un. Aprofito per fer una estirada d´orelles al Vicens que no ens ha acompanyat en aquesta jornada de caça.Què ha estat fent?, o amb qui?, esperem almenys que ho hagis fet be o t´ho hagin fet be..........jeje.

dilluns, 1 de novembre del 2010

Cacera a Santa Susanna , Turó de l´Àliga , ( 1-11-10 )


    Avui hem anat a Vilafranca  a la zona de Santa Susanna . En aquest lloc nosaltres ja hi havíem estat, en canvi el Pare Creus s´estrenava. No era nou tampoc pel Siscu , que també ens ha acompanyat. El lloc com es pot veure increïble per caçar, parades amb molta visió de les que agraden de fer.Al final s´han fet 3 porcs i un d´ells l´ha tornat a fer el Toni que sembla que encara li dura la ratxa. Aquest no para !!. En la seva contra també haig de dir que avui també n´ha fallat un altre, un dels dos que anaven  junt amb aquesta truja.No es poden pas fer tots Toni!!.......jeje.