dimarts, 21 de desembre del 2010

Cacera a Osca ( 19-12-10 )


    Avui cacera del Jordi i el Toni a Osca ,el paisatge
espectacular,aquestes vistes són de la parada del Toni i la cacera sense comentaris. S´han fet 53 porcs i el tiroteig ha durat tot el dia fins última hora. El Adrià n´ha fet un i el Jordi ha tirat a dos ja no es pot demanar més. Sort que el Toni ja va tirar ahir que si no es menja totes les ungles, tants porcs i no veuren cap.....





                                                                                      

Cacera a Caldes, Can Vila de Vall ( 18-12-10 )

















       Avui gran cacera a Caldes, una de les millors de l´any amb un total de 7 porcs. Avui sí que el Toni s´ha pogut estrenar a Caldes, ja que encara no havia pogut ni tan sols tirar. La cacera ha anat rodona caçant tots els porcs als que se li ha tirat, això si que és eficàcia .

Cacera a Santa Eulàlia ( 11-12-10 )

    

    Avui cacera a Santa Eulàlia, amb un total de 5 porcs.Com es veu a la foto el Jordi ha estat un dels afortunats del dia. El "lanse" una mica més i li costa el peu ja que aquest porc li volia passar per entre mig de les cames, per fortuna per a ell podrà continuar gaudint del seu peu intacte.Cal ressaltar també la bona feina que ha realitzat avui l´Atila, que és un dels seus gossos.

dijous, 9 de desembre del 2010

Cacera a l´Arboçar, els Palagons ( 8-12-10 )





                



  






             Avui gran cacera a l´Arboçar a la zona dels Palagons. S´han fet córrer més de deu porcs i al final se n´han fet quatre. Els gossers han tingut un tiroteig d´aquells que fan història, segur que l´Ivan al final de la cacera tenia el canó encara al roig. Gossers i gossos anaven com motos per aquelles costes per treure tots aquells porcs. I si aquesta cacera ha tingut un protagonista aquest ha estat el Jordi, que a més estrenava rifle.Això si que és un bon estreno.... TRES !!!. A les fotos el podeu veure tot satisfet de la seva gesta, ja que a més, les distancies a les que els ha fet segurament passaven dels 200 mts.




Ara Jordi ja has començat ,segueix així...........però sense passar-te jeje.

diumenge, 5 de desembre del 2010

Cacera a Fontanelles ( 5-12-10 )



       Avui cacera a Castellfollit a la zona de Fontanelles. El dia ha estat plujós però això no ha impedit que el Jordi i el Toni sortissin a caçar ( quedar-se a casa per ells és com si els traguessin un queixal..jeje ). Només començar la cacera al Toni n´ha vist tres però a la zona de tiro només n´hi ha saltat un que és el que ha fet.



      Aquí també s´ha apuntat a la foto el Miguel que és el gosser, tot i que és del Madrid és un gosser molt ben parit encara que sempre que troba els porcs se li baixa el volum de la emissora. La Dumba tampoc ha deixat perdre l´oportunitat de sortir a la foto .


dissabte, 4 de desembre del 2010

Cacera a Caldes, Rebolledes ( 4-12-10 )



















     Avui cacera a Caldes a la part de Rebolledes. Com tants d´altres dies aquest any els porcs estaven fora de caçadero, però al menys avui els de Sentmenat ens n´han enviat uns quants. De tres que ha entrat hem aconseguit de fer-ne caure dos.Un d´aquests l´ha fet el Vicens i quin tros de porc!!!


     Com podeu veure no està gens malament aquest porc, gran i a més bons ullals no es pot demanar més.Tercer porc a Caldes del Vicens quedant així un triple empat en la classificació per el trofeu del "pitxixi"de la colla .