dissabte, 19 de març del 2011

Cacera a Granollers de Rocacorba , ( 19-3-11)



      Avui penúltim dia de cacera i repetim a Granollers de Rocacorba . Les sensacions són bones i tots el condicionants son favorables per que sigui un molt bon dia de caça . Pujant cap a la muntanya tot estava furgat de la nit ; pinta bé !. Ens porten cap a les parades i al Vicens li toca al costat de l´aparcament dels cotxes.Una d´aquelles parades que no en donaries ni mig cèntim.



     A mitja  cacera i contra tot pronòstic el Vicens ha tingut la sort de fer-ne un. Renoi quin final de temporada!! . La seva parada semblava les Rambles del trànsit que hi havia. Possiblement per davant seu han passat tots els gossers  i fins i tot algun d´alguna altra cacera. Però el Vicens no ha defallit mai. Al final ha tingut premi a la paciència quedant demostrat que la parada bona és aquella per on passa el porc estigui on estigui. En canvi el Jordi i el Toni tot i que les seves parades estaven millor situades s´han hagut de conformar en veure córrer unes quantes llebres . Final de la cacera, 13 porcs  i cap a dinar!!!!.

dissabte, 5 de març del 2011

Cacera a Granollers de Rocacorba , ( 5-3-2011)



Avui cacera a Granollers de Rocacorba. S´ha acabat la temporada i aprofitem les últimes caceres que encara
     es poden  fer a Girona ja que és la província que les ha  allargat unes setmanes més.



     Aquí...el Jordi, que ha estat un dels afortunats amb el porc que ha fet. Un molt bon mascle i amb el "riflillo": si és queee ....està ensenyat !!. S´acaba  la cacera i el Jordi encara s´ha donat el luxe de fallar-ne un altre. Potser no està tan ensenyat com dèiem aquest  "riflillo" !!. El Vicens també n´ha sentit algun però no li han volgut saltar a la parada. El Toni avui ens ha fet campana perquè havia de treballar.Un altre dia serà !!. Al final, després del recompte, se n´han fet 16 que no està gens malament.