dimecres, 27 de juliol del 2011

Contrucció del caixó per la pick-up, estiu 2011.

      Hola a tothom! La temporada ja s´ha acabat fa temps i els nostres protagonistes han decidit de fer un caixò per col.locar-lo a la "pick up" del Jordi,  ja que hem hagut de jubilar el SUZUKI SANTANA SAMURAI...  Aquest cotxe es mereixia un descans després de més de 20 anys de servei.
       
        Tot el procès ha estat molt laboriós ja que s´ha fet tot manualment. Aquí els tenim amb la carcassa. Caram, sí que estan contents! I això que acaben de començar...  Tot ja comença a agafar forma!!


   Primera proba i el Jordi ens dóna el seu OK per poder continuar. Ara toca vestir-lo i posar les portes. Fins i tot sembla que sàpiguin  el que estan fent!


  
      

       Això sembla que ja està!. I no hi ha res millor que un bon dinar per poder-se recuperar de tot l´esforç.


            
          Després de dinar i amb la satisfacció de la feina ben feta toca la PROBA FINAL....   
                                     Moments d´incertesa i..... PERFECTE!!











          Com es pot  veure a les seves cares estan del tot satisfets pels resultats, ja que més just no podia quedar.  Ha anat tot a al perfecció i és que aquests, quan s´ajunten..........Ara només queda provar-lo.Què us penseu, que no ha faran?  jeje.


FINS AVIAT!!!





dissabte, 9 de juliol del 2011

Cacera a Caldes,Torre Nova ( 9-7-11)



            
          Avui hem realitzat una batuda per danys a Caldes de Montbui, concretament a la zona de la Torre Nova.
          El dia no ha pogut començar millor, perquè tot just encara no estaven totes les parades posades ja s´ha se n´ha fet un de gros.  El matí prometia  .S´han engegat gossos i el Jordi ha trobat un altre porc, que després d intentar escapar-se pel Cremat s´ha topat amb el Toni.  Aquí els podem veure tots dos a la foto. Quin estreno!  Aquest any pinta bé !!!!

Aprofitem per saludar aquesta temporada 2011-2012 a tots el que feu el "Xafi" de tant en tant.