diumenge, 30 d’octubre del 2011

Cacera a sant Pere Sallavinera ( 30-10-11)

            
      Avui el Jordi i el Toni han anat a Sant Pere Sallavinera però el Vicens no hi ha anat: es trobava  "indisposat".     Aiiiii Vicens que ens fem grans!!!
.El dia no ha començat gaire bé ja que tot el camí d´ anada hem trobat  boira.
Primer hem caçat sota el poble  (al castell hi havia la boir) i se n´ha fet un . 
 Més tard hem pujat al castell i allà s´ha aixecat una colla  de porcs just davant del Toni.  El primer porc que ha sortit l´ha fallat.  Doncs sí que començava be.....
 Mentrestant al Jordi n´hi ha sortit un de xic que no ha tingut cap problema en fer-se´l seu.   
Més tard el Toni n´ha tornat a fallar un altre (val a dir que  ha tirat de lluny i també era xic). 
Aquest any sembla que el Toni no està tant fi com la temporada anterior. A veure si s´afina..... ;-)









diumenge, 23 d’octubre del 2011

Cacera als cavalls d´Avinyonet ( 23-10-11)


    Avu,i com ja comença a ser una cosa normal,  ha estat una gran cacera. S´han aconseguit  fer cinc porc... i tots grossos!    La  jornada de caça tindria lloc a la zona dels" Cavalls",  d´Avinyonet. Començava bé el dia, j  que el Jordi    s´havia adormit i arribaria tard,  però arribant just abans de començar,  seria ell el més afortunat  .
No feia gaire que havien engegat i ja s´havia trobat la ramada. Un dels gossers ha pogut fer una truja. Després d´uns quants empaits han arribat els porcs a la parada del Toni , que n´ha fet un (tot i que n´hi havia més no ha pogut tornar  a tirar). 


         
           En el mateix moment que tirava el Toni, més avall  ha tirat el Jordi a un porc que se li ha escapat.   Però més tard ha arribat el Josep, n´ha fet córrer un altre, però aquest ha tingut menys sort perquè el Jordi ja s´havia canviat de lloc. 
   Ben avançada la jornada han llevat un mascle gran i després d´una molt bona empaitada li ha tornat a sortir  al Jordi , aconseguint ferir-lo de la pota, just després de tirar-li des d´ una bona distància. Un cop ferit i veient que deixava molta sang, ha decidit  seguir-lo.  Aquest "lanse" ha durat més d´una hora. 
Al final, a uns 2 ó 3 km de distància,  ha aconseguit  rematar-lo dins d´una riera.
Felicitats Jordi !!!!
 Aquest "lanse" és d´aquells que quan siguem vells ens l´explicarà una i una altra vegada...jaja!!!


      Com podeu veure el porc mereixia tot l´esforç que hi ha posat. Aprofito també per felicitar al Trapa, que avui n´ha fet un .  Ja li tocavaaaa!!



dimecres, 12 d’octubre del 2011

Cacera a la Serra de l´Arboçar (12-10-11)

   
          Avui gran cacera a l´Arboçar,en especial per els nostres amics ja que n´han fets uns quants.
Molt aviat ja s´han trobat els primers porcs. Com diuen per allà baix "el monte estaba cargao".
El Sisco ha estat el primer en arronsar el dit però sense sort i  poc després ja ha començat el tiroteig:  el Jordi, el Vicens, el Toni, el Josep, el Trapa ........   Ha tirat molta gent i ja es pot veure el bon resultat.
El Jordi  n´ha fet dos, el Vicens dos, el Toni un (i un de ferit que no hem recuperat),  l´Antònio un i l´ Ivan unnnnnnn!!   Des d´aquí aprofitem per felicitar-lo, jeje.
També hem de felicitar el "Gran Carusso " que amb la seva gran ajuda ha servit per recuperar un porc que havia ferit el Vicens. 
Aquestes caceres són les que fan afició!!