diumenge, 27 de novembre del 2011

Cacera als Palagons d´Avinyonet ( 27-11-11)















                   Avui hem caçat als Palagons i han sortit porcs per tot arreu. S´ha tirat una bona quantitat de trets i al final s´han fet cinc porcs. Els nostres amics avui han tancat la cacera per darrera, per intentar parar els porcs que         s´escapen per la carena en  direcció a  Olivella. Encara s´estava engegant els gossos quan al Toni  se li ha presentat una colla que ja s´escapaven , però... mala sort!!  l´han olorat i abans de sortir-li   s´han girat. Aquesta colla ha entrat a cacera i se li ha començat a tirar. 
     Al moment ha entrat una altra colla empaitada pels gossos i el Josep i el Marc han acabat les bales. Un d´aquests porcs ha intentat fugir per on era el Vicens però aquest estava fí i l´ha mort. Un parell més de senglars han sortit al Jordi i d´aquest parell n´ha fet un. Aquí a la foto els podem veure als dos la mar de contents .
     Al final ha estat una gran cacera i ara toca  esperar el proper dia.

dissabte, 19 de novembre del 2011

Cacera a Caldes, Ferles ( 19-11-11)



           Avui hem caçat  a Ferles  i ha estat una molt bona jornada. Eficàcia  100%. 
  S´han fet córrer cinc porcs i tots ells s´han mort.   
Felicitar especialment al Pepe que ha fet triplete.
 El Toni, ha fet el primer dels  "Quatre Pilans" amb un bon tret quan el porc li venia de cara. 
A la foto inicial es veu la parada i si s´amplia  també es pot observar, al fons de tot, el porc. 


 


      Aquest porc  ben segur que era el mateix que ja se li va escapar setmanes abans, però aquesta vegada  no va tenir la mateixa sort....

diumenge, 13 de novembre del 2011

Cacera a Sant Pere Sallavinera ( 13-11-11)



           Avui cacera a Sant Pere i de poc ha anat que no fem porra! Sort n´hem tingut del Vicens que ha estat al peu del canyó (del seu rifle, és clar!...jeje ) fins l´últim minut. 
        Ja  finalitzava  la cacera i s´han llevat dos porcs.   Un d´ells ha anat a passar a una 70 metres de la parada del Vicens;  li ha tirat dos trets quedant mort, dins de les boixeres.   Aquest és el seu primer porc de  l´any amb en Joan de la Banca i esperem que no sigui l´últim. 
          Hem de dir també,  que a l´heroi d´avui li feia mandra  venir. Sort n´ha tingut dels altres dos que l´han enredat, que si no... no puja!!

dissabte, 12 de novembre del 2011

Cacera a Caldes,el Gasuc (12-11-11)




      Avui, i després d´ unes quantes setmanes, hem pogut fer una cacera una mica decent. 
S´han fet tres porcs tot i que podien haver estat molts més, però veient com anaven les caceres anteriors no ens queixarem pas... Han sortit dos colles de porcs i al Vicens, que era a la parada de Sisco, li han sortit tres senglars...i un d´ells ja no s´ha mogut  d´allà ; un altre l´ha aconseguit ferir  (seguint-li el Jordi el rastre de sang  fins a  la riera on allí  li ha perdut) i el tercer l´ha fallat. 
 Massa feina en  tan  poc espai, perquè  la parada no és com les que es troben a Vilafranca, on de vegades t´hi pots recrear i tot!!
 Avui s´ha estrenat a Caldes,  Ja era hora!!!

diumenge, 6 de novembre del 2011

Cacera a la Barquera, Arboçar ( 6-11-11)

 
     Avui caça a " la Barquera", que és una de les caceres maques de fer.  El dia, però,  no ens ha acompanyat.  Ha estat plovent tot el matí i com era d´esperar s´ha mullat tothom. Tothom..... menys el Marc ( per que no ha vingut, jeje...). 
        En Josep des de el COTXE anava preguntant a les parades si engegava o no i a la fí  no s´ha escapat de mullar-se i ha engegat. Encara no havien trepitjat els gossos la muntanya i els porcs ja marxaven esmunyits .Es tractava d´una verra amb quatre nodrissos. 
        A l´ instant tots els de la part alta de cacera s´han posat alerta esperant que entressin a parades.



          Finalment   l´Angel   ha aconseguit  fer tres porcs  i d ´altra  banda la  verra que  ha  fet el Toni quan   estava escapant-se.
.Això sí que és començar la cacera bé...10 minuts i quatre al sac!
 Més tard el Josep ha llevat més porcs però  s´han escapat,  Se´ls  ha tirat  però no se n´ha  fet  cap.