dilluns, 26 de desembre del 2011

Cacera a Avinyonet ( 26-12-11)


       Avui s´ha fet una cacera en un torrent d´Avinyonet,no s´havia mirat però s´intuïa que n´hi podien jeure uns quants. A mig torrent n´han sortit dos.Un d´aquests l´ha fet el Josep, un mascle d´uns 70 kg molt maco, amb uns ullals que ja podien fer mal als gossos. L´altra l´ha fet el Jordi quan ha sortit del torrent a la vinya d´un tret molt llunyà. De la parada al porc hi havien 167 mts, això ja comença a ser un bon tret, almenys per nosaltres.




"MENUDO LANSE!!!"

dissabte, 24 de desembre del 2011

Cacera a Santa Eulàlia ( 24-12-11)


   
        Avui s´ha caçat a Santa Eulàlia ja que és un lloc petit es volia plegar aviat. Després de controlar-ho tota la setmana per fi, arribava el dia. Hi voltaven 4 o 5 porcs. Al final se n´han trobat 5 i d´aquests, se n´han fet quatre.No està gens malament. El Vicens i el Toni han tancat la part de Can Artiguetas, on han fet cap tres porcs  
 dos d´ells li han sortit al Toni, fent-los els dos. Un altre volia escapar-se per la zona del Vicens però també ha estat abatut. Al final magnífica jornada per als nostres amics.Aquests no paren!!!


diumenge, 18 de desembre del 2011

Cacera a Bàscara (18-12-11)


    Avui el Jordi i el Toni han fet una escapada a Bàscara convidats per l´Adrià. Allà després de saludar a tothom   s´han posat en marxa per gaudir de la jornada cinegètica que estava apunt de realitzar-se. A la foto es veu al Jordi ja a  la parada, el lloc no era de fàcil accés però al final tindria la seva recompensa.
  

      Al final només s´ha trobat un porc però el Jordi ha estat l´afortunat. Després de travessar  dos cops el riu el porc li ha fet cap per la vorera i la resta ja os podeu fer una idea de com ha anat.

dimecres, 14 de desembre del 2011

Cacera a Begudà (14-12-11)


     Avui el Toni s´ha fet una escapada en solitari. Ha anat a Begudà (Olot)  amb l´Adrià que és un dels cotos on ell caça.El paisatge és espectacular. Aquí es veu una vista de la parada que li ha tocat al Toni, no està gens malament. Imagineu un porc a tot gas per el camp del fons......quin compromís!!!.





      Al final de la cacera s´han fet cinc porcs amb només set parades.El Toni ha sigut un dels afortunat, no només per tirar,si no per fer aquest mascle amb una molt bona boca. Experiència i lloc per tornar a repetir un altre dia a poder ser amb la resta de companys.Això és millor compartir-ho que explicar-ho.

dimarts, 6 de desembre del 2011

Cacera a la Serra de l´Arboçar ( 6-12-11)



    Avui cacera a la Serra. Durant tota la setmana s´han estat controlant els rastres. N´hi havia per tot arreu i molts  i això feia que les espectatives fossin molt altes. No feia ni vints minuts que s´havia deixat i ja s´ha trobat la ramada. Han sortit 8 o 9 porcs o més. S´han tirat més de trenta trets en aquella zona i al final el Pedro n´ha fet un. En un dels primes empaits tres porcs s´han dirigit cap el Turó de les Llebres. El primer l´ha sentit el Toni com s´escapava per la pineda de sobre seu. El segon, una truja, li ha fet cap al Jordi . Aquest l´ha feta després de deixar-la cumplir. Això és temple!!!!. El tercer després de ser vist per uns boletaires i que el Vicens ho comuniques per la emissora, intentava escapar-se per la mateixa pineda per on ho havia fet el primer. Aquest no ha tingut la mateixa sort, per que, tot i estar cobert per els pinets s´ha deixat veure en una petita clariana i el Toni no ha deixat escapar aquella oportunitat.


Al final tres porcs morts i un d´ells, un mascle espectacular, d´aquells que en surten ben porcs.