dissabte, 24 de març del 2012

Cacera a Granollers de Rocacorba (24-3-12)




      Últim dia de la temporada per els nostres amics,a la població de Granollers de Rocacorba. La cacera ha estat de les bones amb un "tiroteo" de por i empaits per tot arreu. Encara no s´havia engegat gossos i al Toni ja se li ha presentat un verro a la parada i no l´ha desaprofitat.



    El Jordi aquesta vegada no ha tirat tot i que, li han llevat una de les ramades de porcs a sobre seu.A partir     d´aquí ha estat un no parar de trets i empaits.ESPECTACULAR!!!!.El Vicens també ha complert a la seva parada matant una truja que li baixava esmunyida.



   Al final la cacera s´ha acabat amb un total de 33 porcs morts.Aquí es pot veure una part dels porcs abatuts.
  Fins a la propera temporada amics!!!


dilluns, 19 de març del 2012

Cacera a Caldes, Rebolledes i Baga del Senglar ( 18-2-12)



















     Avui penúltim dia de cacera.S´ha caçat a Rebolledes i Baga del Senglar de totes les zones,una de les que més costa de matar porcs per la dificultat de tancar-la be.S´han trobat els porcs relativament ràpid però després de molts empaits els trets no arribaven,per fi s´ha tirat als primers  porcs, que s´han fallat i escapat fora de parades.La cacera ha arribat ja a la tarda que ha sigut quan el David tot anant a buscar els gossos fora de parades ha llevat un porc que ha entrat per darrera de la línia.Allà hi havia el Vicens que ja estava atent i ha fet una truja molt maca.Només uns minuts més tard s´ha sentit un tret a la parada de la nevera on hi havia el Toni. Allà li ha sortit un verro que ja s´escapava dels gossos i l´ha mort quan ja es disposava a escapar-se cap a la zona del restaurant.Aquest  verro és d´aquells que no li agrada a cap gosser que se li aculi en una bardissa.


















    Felicitem als nostres amics per aquest gairebé final de temporada.