diumenge, 26 d’agost del 2012

Permís d´estiu a Cova Marina ( 26-8-12 )




         Avui hem fet un permís a Cova Marina on els porcs estaven fent mal a les vinyes.Només anar a les parades la cosa pintava be, al Jordi i al Toni li han saltat tres porcs per la carena.Ha començat la cacera i no es trobaven els porcs. Quan ja es portava mitja cacera el Toni ha vist un porc gros que marxava esmunyit per la carena de davant.Després de buidar el rifle ha aconseguit tocar-lo a una bona distancia.La cacera ha continuat i ha sortit un altre porc que ningú sap per on s´ha escapat. Al Final de la cacera només s´ha fet aquest masclot.Retirada i cap els cotxes, la calor ja era insoportable!!!






diumenge, 12 d’agost del 2012

Permís d´estiu a Cal Bertran ( 12-8-12 )



        Avui s´ha fet un permís per danys a cal Bertran. El Toni avui ha estat un dels afortunats fent aquest mascle que ha pesat 112kgs. Encara estava preparant les coses a la parada i ja  ha vist 4 porcs que li han creuat la línia sense que pogués tirar. Darrera d´aquest n´ha sortit un altre que anava endarrerit,  li ha tirat però..... l´ha fallat. Encara estava dormit!!.


                                                             














   




        Al moment ja estaven els gossers allà i no han trigat ni un minut a córrer els porcs. S´ha fallat un altre porc al torrent i més tard s´ha arrencat aquest mascle que volia travessar la línia . El Toni que ja el sentia com li venia li ha tirat a un 60mts i l´ha deixat ferit. El Marc que ha vingut a la carrera l´ha rematat a dins el brut. Ja s´havia tocat retirada i encara ha creuat un altre porc la línia. Aquest també l´ha fallat el Toni ,això si aquest, ha passat com una bala ja que sabia el que li esperava. Avui el Toni fluixet, com es nota que són les primeres caceres.