diumenge, 21 d’octubre del 2012

Cacera a la Barquera (21-10-12)

       Avui hem caçat a Can Devesa. La cacera d´avui era tota una incògnita, poques parades i no se sabia si hauria porcs. Al poc d´enjegar ja s´ha trobat un mascle.,aquest  ha anat a sortir a la parada de´n Jordi Nierga que li ha buidat l´escopeta ferint-lo en dues potes. Tot i que estava ferit encara ha corregut fins que ha sortit a la parada del Jordi que l´ha rematat. Al Jordi N.se li ha espatllat l´escopeta quant li ha tirat al porc i ara si ni surt un altre, el tindrà que fer girar per que li tirem els demés.


         Més tar hem trobat una colleta de porcs,la verra li ha sortit al Toni però no li ha pogut tirar perquè hi havia molta vegetació. Ha anat baixant i li ha sortit a la parada del Jordi N. que l´ha tingut de fer girar en direcció al Jordi. Aquest no ha fallat." Menudo lanse".  Després de que el Jordi fes la verra encara ens ha vingut un altre empait aquesta vegada li ha sortit un garrí al Vicenç però l´ha fallat.


   Aquí els dos Jordi treballant una mica, enhorabona als dos afortunats!!


dissabte, 20 d’octubre del 2012

Cacera a Begudà (20-10-12)

   















                                                                                                             

         Avui  ha estat una altra cacera estranya. Ens ha plogut abans de començar just quan anàvem a parades. Retirada! i tots cap avall. Així fins a tres vegades. Al final ens ha respectat una mica i em pogut començar a caçar. Els porcs no han tardat gaire a córrer. S´anava sentint algun tret i els empaits no paraven.Al Toni li passaven per sota seu però no li volien sortir. Al final una verra li ha saltat al final de tot de la parada i amb una mica de sort l´ha mort d´un tret. Més tard l´Adrià li ha tirat a un molt gros ferint-lo. Quan s´ha acabat la cacera hem anat amb un parell de gossos per  veure si podíem troba-lo. El gossos no han trigat gaire en bordar-lo dins  d´unes bardisses, el gosser hi ha entrat hi l´ha trobat ja mort. Se n´han fet quatre i això que una mica més i no comencem!.  
   









dissabte, 6 d’octubre del 2012

Cacera a Sadernes ( 6-10-12)



















       Avui hem caçat a sobre a casa del Llorens, al Serrat Vermell. El lloc espectacular, a valgut la pena la caminada .La cacera com no també ha sigut molt bona. Tot el matí s´han sentit empaits sense parar i de trets cap a seixanta . El Toni ha fallat un garrí que havia tirat la parada de sobre seu. Però més tard no ha fallat un verro que li ha entrat per l´esquena .Aquest sempre està de sort. La resta del matí ha estat molt emocionant ja que no paraven de córrer porcs. Al final s´han fet 12 porcs i un mufló .Ara tocava treure porcs i cap a dinar.

No està gens malament aquest porc!