dissabte, 24 de novembre del 2012

Cacera a Begudà ( 24-11-12 )
















            Avui s´ha fet una cacera  on hi havia molt de rastre. S´ha deixat anar i no s´ha trigat gaire en trobar els porcs. El Toni n´ha sentit un però no li ha volgut sortir, aquest mateix ha anat a veure al Jordi que l´ha vist però no li ha pogut tirar. Els porcs s´han anat escapant i fallant. Al final de la cacera al Jordi n´hi ha sortit un altre i a aquest si que li ha pogut tirar. Li ha tirat dos trets i se l´ha fet seu . S´ha tocat retirada i la cacera ha acabat, només s´ha fet un porc. La resta de porcs han quedat per un altre dia.














     

dissabte, 17 de novembre del 2012

Cacera a Sant Aniol (17-11-12)


                 Avui cacera a sant Aniol. La Jornada ha començat molt aviat, a les 5:30 ja estàvem en marxa. Després de dos hores i mitja hem arribat a les parades. A la foto es veu el recorregut que hem fet. Si des de el fons de la foto!. Ha començat la cacera i no sortien porcs. Uns quants muflons i al final uns quants porcs.

                                                                                                                                                           

          A la mitat de la cacera han avisat que havien vist un gran mufló que anava empaitat pels gossos. Aquest, després de molta estona, ha sortit a la parada del Toni que no ha dubtat en aprofitar-lo. Un mufló       d´aquests no et surt cada dia. Espectacular!!!!.