dissabte, 29 de desembre del 2012

Cacera a la Quera ( 29-12-12 )




         Avui hem caçat la Quera i ha sigut una molt bona cacera, al final s´han fet 11 en total. Només començar ja han començat a córrer porcs i així ha sigut tot el matí. Trets se n´han tirat molts, però no tots han sigut amb encert. Al Jordi li ha sortit un cabirol i ha sentit un porc però no ha tirat. I al Toni que estava a   l´altra costat de la cacera n´hi ha sortit dos. Primer  ha fet la verra ,que li venia de cara. Més tard ha fet un nodrís que intentava remuntar la tartera per davant seu. Alhora de plegar el Jordi  ha anat a donar un cop de mà al Toni per treure el porcs. A la foto es veu el Toni molt content,això si que és manera d´acabar be            l´any!!.


diumenge, 16 de desembre del 2012

Can Devesa ( 16-12-12 )

       Avui hem caçat a Can Devesa. La cacera d´avui era tota una incògnita, poques parades i no se sabia si hauria porcs. Al poc d´enjegar ja s´ha trobat un mascle.,aquest  ha anat a sortir a la parada de´n Jordi Nierga que li ha buidat l´escopeta ferint-lo en dues potes. Tot i que estava ferit encara ha corregut fins que ha sortit a la parada del Jordi que l´ha rematat. Al Jordi N.se li ha espatllat l´escopeta quant li ha tirat al porc i ara si ni surt un altre, el tindrà que fer girar per que li tirem els demés.


         Més tard hem trobat una colleta de porcs,la verra li ha sortit al Toni però no li ha pogut tirar perquè hi havia molta vegetació. Ha anat baixant i li ha sortit a la parada del Jordi N. que l´ha tingut de fer girar en direcció al Jordi. Aquest no ha fallat." Menudo lanse".  Després de que el Jordi fes la verra encara ens ha vingut un altre empait aquesta vegada li ha sortit un garrí al Vicenç però l´ha fallat.


   Aquí els dos Jordi treballant una mica, enhorabona als dos afortunats!!


dissabte, 15 de desembre del 2012

Cacera a Begudà (15-12-12)



      
          Avui ha sigut una bona cacera ,han sortit molts porcs i se n´han fet sis.Tot el matí hi han hagut empaits des de el primer moment. Al Jordi N. li ha sortit una colla i n´ha fet un i aquests mateixos porcs han anat a sortir a la parada que feia el Toni. A ell n´hi han sortit tres i li ha tirat a dos, i només n´ha fet un i encara l´ha tingut d´anar a buscar 25mts més amunt ja que no s´ha quedat mort allà mateix. Una mica més i no en fa cap. Toni estàs afluixant!!!. Quan s´ha acabat la cacera ha tocat arrossegar porcs i hem quedat tots baldats ja que tots eren bastant grossos, fins i tot un de 100Kg,quina feinada que ens ha donat!.


diumenge, 2 de desembre del 2012

Cacera a Llinde ( 2-12-12 )




        Avui hem caçat a Llinde i no ha anat gens malament. Només engegar ja s´han trobat els porcs prop dels remolcs dels gossos. El primer en fer-ne un ha estat el pare Trapa. Mes tard el domingo que n´ha fet dos que li han sortit a la vinya. Un porc ha volgut sortir per on hi havia el Toni,que l´ha girat, per que no li podia tirar. Aquest porc li ha entrat al Miquel que després de donar-li un ensurt ha tornat a entrat a cacera. Més tard ha tirat el Vicenç a un porc que li entrava per darrera .Per fi s´ha estrenat !!


Molt be Vicenç, ara ja no paris!!