diumenge, 29 de desembre del 2013

Cacera als Pelagons (29-12-13)



















         Avui hem caçat la Barquera, al poc de començar al Jordi li ha sortit una verra amb tres godalls que marxava esmunyida de la cacera. Ha tirat a la truja i a un garrí però només s´ha quedat el garrí. La truja li ha sortit al Vicenç però tampoc l´ha pogut parar. De seguida a un altre lloc s´ha trobat la ramada i ha començat els trets. Se n´han tirat molts però sense èxit. Al trapa li ha sortit un, però l´ha fallat, però més avall hi havia el Miquel no ha perdonat. Al final s´han fet quatre però podien haver estat molts més. Bona cacera, sobretot pel Miquel que ha fet el seu seu segon porc. Enhorabona!!

dissabte, 28 de desembre del 2013

Cacera a Santaló (28-12-13)


      Avui hem caçat a Santaló, la cacera no ha anat gaire be. No s´han trobat els porcs que pensàvem que hi haurien . Però tot i això n´hem fet córrer quatre o cinc. Nomes engegar n´han empaitat un que l´han fallat a tres parades,no era el seu dia. Un altre dels empaits ha passat pel Jordi que si que ha estat al cas i l´ha mort dins del brut. Un altre porc l´han fet entre els gossers en una de les arrancades. I poc més ens ha donat aquesta cacera. Un altre dia serà millor!!

dijous, 26 de desembre del 2013

Cacera a Palou (26-12-13)


     Avui hem fet una escapada el dia de Sant Esteve, però el Jordi no ens ha pogut acompanyar. Hem caçat a Palou. Els porcs han costat molt de trobar però al final els han fet córrer. Un del empaits ens ha vingut de cara i el porc li ha sortit a la Marta, que li ha tirat i l´ha fallat, però l´ha mort la parada de sota seu. No havien passat ni cinc minuts que ja venia un altre empait, el Toni que ja estava al cas, ha sentit soroll i li ha entrat un masclet d´uns cinquanta quilos. Li ha tirat i l´ha mort d´un tret . Al altre cantó de la cacera encara n´han fallat dos més. Tot i que era molt aviat s´ha tocat retirada ja que hi havia gent que tenia compromisos per dinar. 

diumenge, 22 de desembre del 2013

Cacera a la Barquera (22-12-13)




      Avui hem caçat la Barquera. El dia no podia començar millor , no feia ni cinc minuts que s´havia engegat i ja han començat a córrer porcs. De seguida ja s´han sentit trets per la part de Cal Bertran. A la poca estona ha entrat un empait per la nostre zona, el pare Creus ha avisat de seguida per l´emisora per que estava veien el porc que anava de cap a les parades. Els porc un mascle de uns 60Kg ,ha sortit a tot gas del brut despenjant-se per la costa. Els trets han començat, la parada de sobre ha buidat el rifle i el Toni fins l´ultim tret no ha aconseguit de tombar-lo.

     Més tard amb un altre empait ha sortit un porc enmig de la parada del Toni i el Jordi els dos han tirat alhora i el porc ha quedat mort. Quan han anat mirar-lo portava els dos trets. Feia porc d´això, que el Toni per sobre d´unes pedres veu un altre porc. La parada de sobre també l´ha vist i ha tirat però no l´ha tocat, aquest porc ha baixat pel brut i el Jordi ja li ha tirat però li ha marxat. La parada de més avall també li ha tirat i l´ha aconseguit ferir, més tard ha anat el Jordi a mirar-ho i ha vist sang, l´ha anat seguint fins ha trobar el porc.Aquest encara era viu i hem demanat l´ajuda d´el Trapa amb els gossos ,que ha baixat abans de plegar. Ha sigut posar gossos i ja l´han tret de la pineda. El Trapa li ha tirat quatre trets i al final l´ha mort, dura més aquest porc i acaba amb les bales de tothom!!. A l´altre banda de la cacera també han tirat molt,però sense tanta sort. Al final tres porcs i un matí molt distret. Ara tothom cap a comprar bales!! ja ja.



diumenge, 1 de desembre del 2013

Cacera als cavalls (1-12-13)




       Avui hem caçat als cavalls, hi havia molt de rastre i la cosa pintava molt be. Just davant les parades de la Font del Conill els han trobat, l´Antonio ha ferit un dins del fondo però al final s´ha escapat. Han corregut  porcs i per la part de les vinyes han tornat ha tirar però aquesta vegada els han fallat. Anaven una verra amb tres nodrissos que al final s´han escapat per el cantó de l´urbanització. El Toni al matí s´ha quedat sense parada i s´ha anat a posar a la carena de davant de la casa en runes. Des d´allà controlava tota la cacera de la part de davant ,gairebé de casualitat ha vist un porc que s´esmunyia per unes tarteres de la costa de davant i ha decidit de provar de tirar-hi. 



        Un tret i ja no l´ha vist més. Per emissora ha fet venir al gosser. Aquest, gracies a les indicacions del Toni l´ha trobat mort. "Menudo lanse!!" 284 metres (medits amb telèmetre). Un tiro de sort? potser si, però també val!!. Al final amb sort o no només s´ha fet aquest.

dissabte, 30 de novembre del 2013

Cacera a la Quera (30-11-13)



       Avui hem caçat a la Quera, la cacera ha anat prou be, se n´han fet 8. Ens ha fet molt de fred, i al final fins i tot ens ha nevat. De porcs n´han corregut bastants i s´han tirat forces trets. En un dels empaits el Toni ha sentit soroll de cara a ell , però li han sortit dos cabirols. Falsa alarma!!!.Més  tard pujava un altre empait i aquesta vegada si que era porc i l´ha mort. Era un masclet de 40kg. Al fina han tocat retirada, menys mal per que el fred ja es feia insoportable.

diumenge, 24 de novembre del 2013

Cacera al Reixat (24-11-13)


        Avui hem tornat a pujar a Begudà. Ja portaven estona i encara no havíem trobat els porcs la cosa no pintava gaire be. Un parell de gossos han començat a empaitar però no sabíem si eren porcs per que no havien fet siti. Però  a la parada de l´Esteve li han sortit set porcs i ha pogut fer-ne un. Després de tirar          s´han  escampat per tot arreu. Un l´hi ha passat pel Toni i tot i que el tret era molt difícil ha tingut sort i l´ha tocat. Per la part dels palets també han tirat molt. Al final se n´han fet 6. Per ser un diumenge i ser poques parades ha anat tot rodat.

        

dissabte, 23 de novembre del 2013

Cacera a Can Devesa (23-11-13)


       Avui hem caçat a Can Devesa. La cacera ha anat molt be,tot i que no semblava que hi havien gaires. Ha sigut deixar gossos i començar a sentir-se empaits per tot arreu. Tirar ja ha costat més. Al Toni n´hi ha sortit un per l´altre cantó del torrent i després de matar-lo ha vist que era més petit del que semblava. Però un porc és un porc. Molts trets i al final s´han fet 8 porcs. No està gens malament!!.

dissabte, 9 de novembre del 2013

Cacera a Santaló ( 9-11-13 )


        Avui ham caçat a Santaló, no es veien gaires rastres però ha sigut engegar gossos hi han començat a trobar porcs. El primer empait ha anat pujant fins que el porc li ha sortit al Toni. Dos trets i l´ha tombat. Una truja bastant maca. Els empaits se sentien per tot arreu. Al Jordi n´hi ha sortit un i també l´ha fet. Al poc temps,torna a sentir soroll i un altre que també se'l fa seu. Els trets s´anaven sentit per tot arreu. Tot estava calmat i el Jordi tornava a tirar.Aquesta vegada només li ha fet una mica de sang però el porc s´ha escapat. Més tard els gossos després d´empaitar molt han agafat un porc que tenia un tret al peu, suposem que era el que ha tirat el Jordi. Al final set porcs i una cacera que ha estat molt be.



dimecres, 6 de novembre del 2013

Cacera a Palou (6-11-13)


         Avui hem caçat a Palou. La cacera no ha anat com esperàvem per que no trobàvem els porcs. Després de molt buscar hem trobat un que de seguida ha vingut cap a les nostres parades. El Codina que estava a la parada de sota del Jordi li ha tirat però l´ha fallat. El porc ha reculat i ha volgut sortir per la parada del Jordi que si que l´ha mort. Hem canviat de lloc però ja no n´hem trobat cap més.Un altre dia serà millor!.

dissabte, 2 de novembre del 2013

Cacera a Riu (2-11-13)


     Avui hem caçat a Riu, el lloc és espectacular, caçar en llocs així et fa sentir un privilegiat. Tot el matí         s´han sentit empaits per tot arreu i molts trets també. Els nostres amics estaven fent parada en una de les zones mes altes de la cacera des de on han pogut sentir-ho tot. Avui els porcs no hi han arribat ,tots els que es trobaven anaven cara avall, cap a la castanyeda. Quan semblava que no en veurien cap n´han entrat dos per darrera parades. El Toni que ha estat al cas n´ha mort un dins de les boixeres quan volien recular. Al final se n´han fet 15. Ha estat una molt bona cacera,tothom ha disfrutat.

diumenge, 27 d’octubre del 2013

Cacera al torrent de Cobides (27-10-13)



        Avui hem caçat el torrent de Cobides, on ja se sabia que i voltava una colla de porcs. Els porcs els han trobat només engegar, de seguida els hi han tirat. Una parada ha mort un verro de mes de 100 kg. A mida que s´ha anat caçant el torrent anaven sortint els porcs que s´havien escampat. Ja de tornada al remolc han llevat un últim porc i després de uns quants trets li ha sortit al Jordi  que li ha tirat a una bona distancia. El porc ha quedat mort enmig de la vinya amb gran satisfacció del Jordi. Un molt bon masclot de uns 90 kg.

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Cacera Palou (19-10-13)



     Avui hem caçat a Palou i la Marta s´ha estrenat. Encara no havia començat la cacera i per darrera li ha entrat una truja amb un garrí. Sense posar-se nerviosa ha tirat a la truja i l´ha mort. Després de tirar i havent vist que l´havia mort, ens ha explicat que s´ha emocionat molt . Aquesta emoció no li ha marxat en tot el dia!.ENHORABONA!! que aquest sigui el primer de molts. 


  
 Sessió de fotos sense escapar-se, es clar, d´aguna que altra broma dels companys. A per un altre que això només acaba de començar!.

dissabte, 12 d’octubre del 2013

Cacera a Cal Bertran (12-10-13)



















   Avui s´ha caçat a Cal Bertran (L´Arboçar) i no ha anat com s´esperava. Encara no s´havia engegat al Toni se li ha aixecat un porc que estava jaient en una rasa. Tot pintava molt be. S´ha donat  rastre als gossos i després d´empaitar-lo li ha sortit al Joan Esteve que l´ha fallat. S´han recollit gossos i s´ha anat per la colla que es tenia controlada al turó. No ha trigat gaire a trobar-los i el Jordi ja ha tirat a la línia però l´ha fallat. Aquest mateix porc li han tornat a tirar i s´ha escapat. Els empaits han començat a sentir-se per tot arreu i els trets també,per les vinyes, pel  torrent, el Jordi ha tornat a tirar, matant una truja de un 50 kg .Més trets i al final recompte i només un i els altres escapats. Però això és la cacera, mai va com t´esperaves.

dissabte, 5 d’octubre del 2013

Cacera a Coll de Riu (5-10-13)


        Avui hem caçat Coll de Riu. La jornada ha començat molt aviat , ja que a les 3:30 ja ens sonava el despertador. A punta de dia arribàvem a les parades. No ha trigat gaire en trobar els primers porcs però no volien córrer.Després de molts d´esforços els han fet córrer i de seguida ja s´han començat a sentir els primers trets. Durant tot el matí s´anaven sentint empaits. Un d´aquests ha anat cap el Toni,el porc li ha sortit a la  tartera i ja en el primer tret ja l´ha deixat aturat. El Jordi que era més avall ha vist dos muflons i una daina, però de porcs res!. Al final de cacera reconte, i s´han fet un total de deu porcs. No està gens malament.

diumenge, 29 de setembre del 2013

Cacera a la Serra de l ´Arboçar (29-9-13)




















            Avui hem caçat la serra de l´Arboçar i també s´ha fet la part de abaix,tot el fondo de sota el turó de la torre. De rastres n´hi havia molts. S´ha engegat a la part de la línia i d´allà cap el turó de les llebres. Els gossers estaven arribant al turó i encara no havien trobat res, el Toni ha avisat als de abaix que estesin pendents perquè havia sentit soroll i al cap de poc els gossos ja començaven a cridar. De seguida s´ha sentit un tret, era el Miquel que ha mort un masclet d´uns 60kg que marxava esmunyit. Els gossos han empaitat cap a la línia però allà l´han fallat, més tard un altre empait cap a la línia però també s´ha escapat. S´ha tornat a sentir un altre tret ,aquesta vegada a la línia, ha sigut el Siscu, que ha mort una trugeta de un 40 kg que també ha sortit esmunyida.Els gossers ha baixat cap a fer la part de abaix de la torre ,però allà no n´han trobat cap més això que contaven que hi serien. Al final s´ha acabat la cacera i s´han fet tres porcs perquè  l´Eugeni n´ha fet un, també esmunyit ,dins de la serra.
    Aprofito per felicitar al Siscu que feia molt de temps que no en feia cap i com no també felicitar al Miquel, Ja que ha fet el seu primer porc i a més era el seu Sant .ENHORABONA als dos !!!!!!!
   

dimecres, 11 de setembre del 2013

Cacera als Pelagons de L´Arboçar (11-9-13)


            Avui hem fet els Pelagons. El dia ha començat plovent, però tot i això hem caçat.Els gossers han deixat i no han trigat gaire en trobar els porcs.els empaits s´han començat ha sentir però la pluja dificultava veure els porcs ja que no es sentia el soroll. Els trets s´han començat ha sentir, sobretot per la part de dalt que no paraven de tirar. El pare Creus n´ha vist un però ha tingut un problema amb el rifle ,ha aconseguit solucionar-ho i encara li ha tirat un tret. Aquest porc ha anat tirant avall fins que s´ha trobat amb el Toni de cara que l´ha fet al corriol.Un mascle molt maco. El Miquel que estava a la part de dalt ha vist un porc molt lluny i li ha tirat però no la tocat, la pròxima serà!.Al final se n´han fet tres , això si passats per aigua per que no ha parat de ploure gens.


Ullals del porc que han donat una puntuació de 105.75 PLATA

dissabte, 7 de setembre del 2013

Cacera a Aigua Negra (7-9-13)


              Avui hem caçat a Aigua Negra. El Jordi i el Toni els hi ha tocat les parades de sota el camp                 d´userda. els porcs els han trobat a la part de Guardiola i per allà han sortit quasi tots, s´han tirat molts trets però des de on érem nosaltres ni ho sentíem. Així és la cacera!! .Però a mig matí han llevat una colleta de porcs i un dels empaits ha passat pel Toni. Era una verra que se li ha parat darrera unes alzines i amb això ja n´ha tingut prou per tirar-li.Tot i que el matí no ha estat gens distret com altres, un porc cap el sarró.Al final se n´han fet sis, no esta gens malament!!

dissabte, 24 d’agost del 2013

Cacera a Aigua Negra (24-8-13)


          Avui s´ha caçat aigua negra, Els porcs feien mal als camps de blat de moro i s´ha fet un permís.No feia ni cinc minuts que havien engegat gossos i el Jordi ha tirat a un porc molt gros que li venia esmunyit.
Una oportunitat així no l´ha deixat escapar, el porc ha quedat mort un 30 metres mes avall. Per la part de darrera han trobat els porcs que s´han anat escapant . Ja cap el final ha entrat un empait amb un porc gros i  s´ha parat davant de les parades.Després de batallar-hi una estona l´Esteve ha aconseguit de treure´l ,    fent-lo anar cap a parades. Aquest porc volia sortir per la parada de sota el Toni però a l´ultim moment ha canviat de direcció i li ha sortit al Toni que l´ha mort d´un tiro.Al final s´han fet aquests dos porcs , el del Jordi feia uns noranta quilos segurs, si no mes i el del Toni una mica més petit però molt maco també.

diumenge, 18 d’agost del 2013

Cacera a Cantallops,Avinyonet (18-8-13)








Sort dels traginers que estiren fort!!








              Avui he caçat a Cantallops, darrera a casa del Marc,hem hagut d´anar-hi per que havien fet malbé un Jardí i unes vinyes que estaven prop del turó. Al poc de començar s´ha trobat un verro just davant de les parades i com no ha anat esquivant a tothom fins a escapar-se amb una bona colla de gossos darrera seu. Mentres, de darrera el turó venia un empait amb un altre porc.Aquest ha anat esquivant les primeres parades i ha anat a passar entre les parades que estava el Jordi i el Toni, però el soroll ja l´havia delatat.El Toni li ha tirat un tret entre els pinets joves però el porc ha continuat.Després de uns moments de incertesa ha arribat els gossos i l´han trobat mort prop del corriol del fondo. Pels pels!!!!
      Avui ha estat una cacera agre-dolça per que dels gossos que han marxat darrera del primer porc s´ha trobat el Fred ofegat en un pou i el Pinxo no ha tornat .
Ha passat una setmana i el Pinxo no ha donat senyals de vida per enlloc,dubtem ja de trobar-lo!

diumenge, 11 d’agost del 2013

Cacera a l´Arboçar (11-8-13)




















        Avui permís a l´Arboçar, els porcs ja comencen a tocar el raïm i s´ha fet una batuda. Hem caçat el turó de sobre el poble. El Jordi s´ha posat al balcó i el Toni al pi del Magines, encara no estàvem a parades el Jordi ha vist una ramada que s´esmunyia per sota del Toni i l´ha avisat. Aquests porcs no han volgut sortir a la carena i han reculat,el jordi des del balcó els hi ha tirat però ha fallat. Més avall s´han trobat amb els gossos de cara i els han fet girar,una altra vegada cap a dalt. El Jordi ha avisat al Toni que n´hi entrava un de cara , aquest de seguida l´ha vist i l´ha mort quant anava a sortir a un pedregar. Amb tot això des de dalt del balcó el Jordi ha tirat a un altre a 188  metres (medit amb telèmetre) deixant-lo ferit, mes tard ha pujat el pare del Trapa per que sentia els gossos fer siti i l´ha rematat. Era un verro de 60kg.Un garrí s´ha anat esmunyint per dins la brossa i ha passat per sota el Toni que ja l´havia detectat. Un tret, segons de incertesa  i si,estava mort dins la brossa. El pare del Trapa encara n´ha fet un altra i a la línia el Salvador un altre. MOLT BONA CACERA!!!

dissabte, 20 de juliol del 2013

Cacera al reixat (20-7-13)




         Avui hem fet un altre permís i hem caçat la part del reixat. De porcs no en van sortir gaires però al final se n´han fet tres, també s´ha de dir que feia molta calor pels gossos i els costava molt empaitar. Un dels empaits ha fet cap al rierol on estava el Toni. De seguida ja l´ha vist i quan travessava l´aigua l´ha mort. Quina de manera de començar la temporada!!


diumenge, 30 de juny del 2013

Cacera a Palou (30-6-13)


        Avui hem tornat a caçar, però en una altra zona. Els sembrats estan apunt de collir i els porc aprofiten.Tenen als pagesos que treuen foc pels queixals.Avui al igual que ahir els porcs s´han trobat de seguida i al Jordi li ha sortit una colleta de porcs esmunyits.Ha mort la verra però els altres no li ha donat temps de fer-ne cap mes. Al cap de poc hem sentit  un empait que s´acostava. Una altra vegada ha tornat a tirar el Jordi que ha mort un mascle d´uns 60 kg. Els empaits no paraven i una altra vegada venien cap a nosaltres.Un porc li ha sortit al Jordi però no li ha pogut tirar perquè li ha reculat.Aquest porc ha sortit més amunt i el Toni l´ha fet quant li pujava pel corriol. Els porcs volien sortit tots per aquesta línia per que el de sota del Jordi ha tirat dues vegades , ferint-ne un que més tard s´ha trobat .El Jordi encara ha tirat amb un altre que també l´ha fet . Avui al Jordi no se li pot dir res, per que està crescut, ha començat molt fi!!!
         La temporada promet, segon dia i el Jordi ja en porta Quatre!!!

     

dissabte, 29 de juny del 2013

Cacera al reixat (29-6-13)

 



      Hola a tothom,avui encetem la pretemporada  2013-2014 amb un permís per danys als camps de cereals. S´ha quedat molt d´hora per que fa molta calor. Hem caçat la part del reixat, no han trigat gaire a córrer els porcs, ja que estaven sobre mateix del camps on feien mal. Hi havia diferents empaits però els porcs no saltaven a les parades,un dels gossers a tirat i n´ha fet un. Ha sigut tirar al primer i els porcs han deixat de donar voltes. Al Jordi n´hi ha sortit un i l´ha mort quant ja li reculava cap el brut. A la part del riu se n´han fallat un parell. En un moment de quietut al Toni ni han aparegut dos d´esmunyits. Ha mort el primer i    l´altre li ha reculat sense donar-li cap opció.Aquest porc no han trigat gaire en tirar-li al riu però també l´han fallat. Quarts d´once i hem plegat, primer dia, un pel Jordi i un altre pel Toni. Això si que és començar be!!.



diumenge, 31 de març del 2013

Cacera a Sort (23-3-13)


    Avui el Jordi i el Toni han anat a caçar a sort aprofitant un permís de final de temporada. El caçadero no té res a veure amb amb els llocs que han estat durant tota la temporada. Això és tot net!!!. A les parades es veien rastres però els porcs no hi eren.N´han sortit tres o quatre i al final se n´han fet dos.Un dels porcs s´ha escapat de cacera, però ha volgut entrar per una altra zona,però allà estava el Toni que l´ha vist com li entrava. S´ha de dir que aquí tot és la vista per que no els sent ni mica.


       Després de tres trets ha aconseguit matar-lo.Al final l´excursió ha valgut la pena.El Jordi ha vist un altra però aquest li ha mort la parada de davant seu llàstima!!.



diumenge, 10 de març del 2013

Cacera al Palets (10-3-13)



       Avui últim dia de caça a la provincia de Girona. Hem caçat la zona dels palets però no han sortit gaires porcs. Ja feia estona que s´havia engegat i els gossos han començat a empaitar. On era el Toni li han sortit dos cabirols,i ha parat els gossos.Falsa alarma!!!!. Més tard han tornat a arrencar, però aquesta vegada, el gosser ha assegurat que era porc. Aquest empait ha tornat a agafar la direcció que han pres els cabirols ,però aquesta vegada si que ha sortit un porc. Aquest ha passat just per davant del Toni que no ha perdonat. Encara hi ha hagut temps per trobar-ne dos més que també s´han fet. Per ser l´últim dia no ha estat malament.

dissabte, 9 de març del 2013

Cacera a Serradell (9-3-13)


      Avui ha estat un molt bona cacera.Se n´han fet set però s´en podien haver fet més. El Jordi i el Toni han tancat la zona de l´hermita.Darrera d´ells també caçaven els veïns,d´allà han entrat segur tres porcs ja que el Jordi els ha vist. Un d´ells li ha sortit be, ha tirat i després d´uns moments d´incertesa un gos l´ha marcat dins una bardissa però ja era mort. El Toni avui ha tingut menys sort, n´ha sentit tres però cap s´ha deixat veure.

diumenge, 3 de març del 2013

Cacera a Can Devesa ( 3-3-13 )




     Avui hem caçat a can Devesa. Només començar una colla de porcs ja s´ha presentat davant de les parades.Els hi han tirat i n´han fet un, els demés han tornat a cacera. Els porcs corrien però ja no volien sortir a parades.Anaven de un brut a l´altra, es deixaven fer siti però no es volien deixar veure. En una d´aquestes arrencades un s´ha deixat apretar fins a parades i li ha sortit al Vicenç, que no ha deixat escapar                      l´oportunitat. aquest any no en te gaires i s´han d´aprofitar. Enhorabona!!!


diumenge, 24 de febrer del 2013

Cacera als cavalls d´Avinyonet (24-2-13)



      Avui última cacera de la temporada, a la província de Barcelona. Hem fet els cavalls d´avinyonet. La cacera ha estat un èxit. Al poc de començar ja s´ha trobat el ramat que buscàvem. A la Font del Conill ja els hi han tirat, han mort la truja i els altres han reculat cap a dins a cacera. El Toni n´ha sentit un que  volia escapar-se per la carena de davant seu. No l´ha vist fins que estava a més de cent metres,li ha tirat i l´ha rebolcat,però s´ha tornat a aixecar.El Jordi que s´ho mirava des de una altra parada li ha tirat rematant-lo. Al cap de poc un altra porcs ha fet el mateix camí que el primer,però aquest s´ha deixat veure abans.El Toni que ja estava al cas l´ha fet. Els porcs anaven sortint i s´anaven matant. Al final se n´han fet sis,per ser l´últim dia no es pot demanar més.Aquesta cacera deixarà molt bon gust de boca.Ara a esperar la temporada que ve!!!!!.


diumenge, 17 de febrer del 2013

Cacera a la Serra (17-2-13)


       Avui hem caçat la Serra i el cantó de la bòbila. De seguida al cantó de la bòbila ha sortit un masclot i      l´ha fet dalt de la carena.Més tard un altra masclot i també l´han fet. La cosa prometia molt .El Josep també a llevat un ramat de porcs que s´han anat cap el turó de les llebres. Allà una verra ha volgut saltar per una punta de la línia però el Jordi que l´ha vist baixar, l´ha mort.



        El Toni en un dels empaits n´hi ha atrabessat un per el fondo i l´ha fallat .Més tard el Josep s´ha acostat cap el turó de les llebres, hi ha fet una volta i n´ha llevat un altra. Aquest ha tornat a saltar pel fondo però aquesta vegada el Toni no ha fallat. Al final s´han fet quatre porcs però en podien haver estat més. 
     



dissabte, 9 de febrer del 2013

Cacera a Riu ( 9-2-13 )


               Avui hem caçat a Riu. El Toni i el Jordi han estat al Serrat Vermell una de les zones més fredes de la cacera, on no ha tocat el sol en tot el dia.  Tot just ha començat la cacera i  ja s´han trobat els primers. Els trets no han trigat gaire a escoltar-se. Han corregut porcs per tot arreu i un ha sortit per la parada del Toni que no ha perdonat. La cacera ha anat avançant i el porcs anàven caient. Al final se n´han fet vuit. Bona cacera!!

diumenge, 13 de gener del 2013

Cacera a Can Devesa (13-1-13)


      Avui la cacera no ha acabat d´anar prou be.S´han trobat els primers porcs, però s´han escapat de seguida. S´ha seguit caçant i no ens sortien més. Cap el final de la cacera n´han trobat tres més, un               d´aquests s´ha parat davant de les parades, ha aguantat fins l´últim moment per sortir. Aquest porc l´estava sentint tant el Toni com el Jordi i al final li ha sortit al Toni que l´ha fet d´un tret.Un altre porc l´ha fet un del gossers i després d´això poca cosa més.

dissabte, 12 de gener del 2013

Cacera a Sant Aniol ( 12-1-13 )





    Avui gran cacera a Sant Aniol.Tot ha començat amb una caminada de més de dues hores per arribar a la parada. Hem arribat a parada quan just es feia de dia. No feia ni un minut i el Toni ja ha sentit porcs. S´han engegat gossos i de seguida ja corrien porcs. Tot el dia ha sigut així.








                Al Toni de seguida ni ha sortit un, li ha tirat i ha rodolat avall fins a caure per un tallat de pedra. Els trets no paraven per tot arreu. Més tard li ha sortit una verra i també l´ha mort. El Jordi que no era gaire lluny del Toni ha sentit com n´hi pujava un i també l´ha fet .Amb tot això els empaits i els trets no paraven . Per tot arreu es sentien porcs. Al Toni n´hi han sortit tres més i n´ha fet dos,el que se li ha escapat, li ha anat a sortir al Jordi que tampoc ha fallat. Cacera espectacular!!!!!!


      Al final se n´han fet 25 . Caceres com aquesta  son les que fan afició. Aquestes són les que es recorden durant anys.







El primer del Toni també l´hem trobat a sota del tallat.