diumenge, 13 de gener del 2013

Cacera a Can Devesa (13-1-13)


      Avui la cacera no ha acabat d´anar prou be.S´han trobat els primers porcs, però s´han escapat de seguida. S´ha seguit caçant i no ens sortien més. Cap el final de la cacera n´han trobat tres més, un               d´aquests s´ha parat davant de les parades, ha aguantat fins l´últim moment per sortir. Aquest porc l´estava sentint tant el Toni com el Jordi i al final li ha sortit al Toni que l´ha fet d´un tret.Un altre porc l´ha fet un del gossers i després d´això poca cosa més.

dissabte, 12 de gener del 2013

Cacera a Sant Aniol ( 12-1-13 )





    Avui gran cacera a Sant Aniol.Tot ha començat amb una caminada de més de dues hores per arribar a la parada. Hem arribat a parada quan just es feia de dia. No feia ni un minut i el Toni ja ha sentit porcs. S´han engegat gossos i de seguida ja corrien porcs. Tot el dia ha sigut així.








                Al Toni de seguida ni ha sortit un, li ha tirat i ha rodolat avall fins a caure per un tallat de pedra. Els trets no paraven per tot arreu. Més tard li ha sortit una verra i també l´ha mort. El Jordi que no era gaire lluny del Toni ha sentit com n´hi pujava un i també l´ha fet .Amb tot això els empaits i els trets no paraven . Per tot arreu es sentien porcs. Al Toni n´hi han sortit tres més i n´ha fet dos,el que se li ha escapat, li ha anat a sortir al Jordi que tampoc ha fallat. Cacera espectacular!!!!!!


      Al final se n´han fet 25 . Caceres com aquesta  son les que fan afició. Aquestes són les que es recorden durant anys.







El primer del Toni també l´hem trobat a sota del tallat.

dissabte, 5 de gener del 2013

Cacera als Pelagons de l´Arboçar ( 5-1-13 )




           


          Avui hem caçat als Pelagons de l´Arboçar, la cacera ha començat sense trobar els porcs sota el cotxe estimbat, on pensaven que estaven els porcs. La cacera ha anat avançant i fins que no han arribat al final de la cacera no han trobat els porcs. El primer porc ha sortit on estava l´Ivan que li ha buidat el rifle dos vegades i el Josep també ha buidat el seu,però sense èxit.aquest porc s´ha escapat per la casa en runes sense que li tires ningú més.Mentres passava tot això s´ha sentit un tret darrera . Era el Jordi que ha fet un garrí. Tot seguit s´hi han acostat els gossers i n´han fet sortir dos més.El Jordi ha tornat a tirar, aquesta vegada des de molt lluny, però tot i això ha aconseguit fer una verra que anava amb un garrí. Aquest a reculat  i li ha sortit al Toni, que amb una mica de suspens també l´ha fet. Al  final s´han fet tres porcs en mitja hora i s´ha acabat la cacera.