diumenge, 24 de febrer del 2013

Cacera als cavalls d´Avinyonet (24-2-13)



      Avui última cacera de la temporada, a la província de Barcelona. Hem fet els cavalls d´avinyonet. La cacera ha estat un èxit. Al poc de començar ja s´ha trobat el ramat que buscàvem. A la Font del Conill ja els hi han tirat, han mort la truja i els altres han reculat cap a dins a cacera. El Toni n´ha sentit un que  volia escapar-se per la carena de davant seu. No l´ha vist fins que estava a més de cent metres,li ha tirat i l´ha rebolcat,però s´ha tornat a aixecar.El Jordi que s´ho mirava des de una altra parada li ha tirat rematant-lo. Al cap de poc un altra porcs ha fet el mateix camí que el primer,però aquest s´ha deixat veure abans.El Toni que ja estava al cas l´ha fet. Els porcs anaven sortint i s´anaven matant. Al final se n´han fet sis,per ser l´últim dia no es pot demanar més.Aquesta cacera deixarà molt bon gust de boca.Ara a esperar la temporada que ve!!!!!.


diumenge, 17 de febrer del 2013

Cacera a la Serra (17-2-13)


       Avui hem caçat la Serra i el cantó de la bòbila. De seguida al cantó de la bòbila ha sortit un masclot i      l´ha fet dalt de la carena.Més tard un altra masclot i també l´han fet. La cosa prometia molt .El Josep també a llevat un ramat de porcs que s´han anat cap el turó de les llebres. Allà una verra ha volgut saltar per una punta de la línia però el Jordi que l´ha vist baixar, l´ha mort.



        El Toni en un dels empaits n´hi ha atrabessat un per el fondo i l´ha fallat .Més tard el Josep s´ha acostat cap el turó de les llebres, hi ha fet una volta i n´ha llevat un altra. Aquest ha tornat a saltar pel fondo però aquesta vegada el Toni no ha fallat. Al final s´han fet quatre porcs però en podien haver estat més. 
     



dissabte, 9 de febrer del 2013

Cacera a Riu ( 9-2-13 )


               Avui hem caçat a Riu. El Toni i el Jordi han estat al Serrat Vermell una de les zones més fredes de la cacera, on no ha tocat el sol en tot el dia.  Tot just ha començat la cacera i  ja s´han trobat els primers. Els trets no han trigat gaire a escoltar-se. Han corregut porcs per tot arreu i un ha sortit per la parada del Toni que no ha perdonat. La cacera ha anat avançant i el porcs anàven caient. Al final se n´han fet vuit. Bona cacera!!