diumenge, 31 de març del 2013

Cacera a Sort (23-3-13)


    Avui el Jordi i el Toni han anat a caçar a sort aprofitant un permís de final de temporada. El caçadero no té res a veure amb amb els llocs que han estat durant tota la temporada. Això és tot net!!!. A les parades es veien rastres però els porcs no hi eren.N´han sortit tres o quatre i al final se n´han fet dos.Un dels porcs s´ha escapat de cacera, però ha volgut entrar per una altra zona,però allà estava el Toni que l´ha vist com li entrava. S´ha de dir que aquí tot és la vista per que no els sent ni mica.


       Després de tres trets ha aconseguit matar-lo.Al final l´excursió ha valgut la pena.El Jordi ha vist un altra però aquest li ha mort la parada de davant seu llàstima!!.



diumenge, 10 de març del 2013

Cacera al Palets (10-3-13)



       Avui últim dia de caça a la provincia de Girona. Hem caçat la zona dels palets però no han sortit gaires porcs. Ja feia estona que s´havia engegat i els gossos han començat a empaitar. On era el Toni li han sortit dos cabirols,i ha parat els gossos.Falsa alarma!!!!. Més tard han tornat a arrencar, però aquesta vegada, el gosser ha assegurat que era porc. Aquest empait ha tornat a agafar la direcció que han pres els cabirols ,però aquesta vegada si que ha sortit un porc. Aquest ha passat just per davant del Toni que no ha perdonat. Encara hi ha hagut temps per trobar-ne dos més que també s´han fet. Per ser l´últim dia no ha estat malament.

dissabte, 9 de març del 2013

Cacera a Serradell (9-3-13)


      Avui ha estat un molt bona cacera.Se n´han fet set però s´en podien haver fet més. El Jordi i el Toni han tancat la zona de l´hermita.Darrera d´ells també caçaven els veïns,d´allà han entrat segur tres porcs ja que el Jordi els ha vist. Un d´ells li ha sortit be, ha tirat i després d´uns moments d´incertesa un gos l´ha marcat dins una bardissa però ja era mort. El Toni avui ha tingut menys sort, n´ha sentit tres però cap s´ha deixat veure.

diumenge, 3 de març del 2013

Cacera a Can Devesa ( 3-3-13 )




     Avui hem caçat a can Devesa. Només començar una colla de porcs ja s´ha presentat davant de les parades.Els hi han tirat i n´han fet un, els demés han tornat a cacera. Els porcs corrien però ja no volien sortir a parades.Anaven de un brut a l´altra, es deixaven fer siti però no es volien deixar veure. En una d´aquestes arrencades un s´ha deixat apretar fins a parades i li ha sortit al Vicenç, que no ha deixat escapar                      l´oportunitat. aquest any no en te gaires i s´han d´aprofitar. Enhorabona!!!