dissabte, 24 d’agost del 2013

Cacera a Aigua Negra (24-8-13)


          Avui s´ha caçat aigua negra, Els porcs feien mal als camps de blat de moro i s´ha fet un permís.No feia ni cinc minuts que havien engegat gossos i el Jordi ha tirat a un porc molt gros que li venia esmunyit.
Una oportunitat així no l´ha deixat escapar, el porc ha quedat mort un 30 metres mes avall. Per la part de darrera han trobat els porcs que s´han anat escapant . Ja cap el final ha entrat un empait amb un porc gros i  s´ha parat davant de les parades.Després de batallar-hi una estona l´Esteve ha aconseguit de treure´l ,    fent-lo anar cap a parades. Aquest porc volia sortir per la parada de sota el Toni però a l´ultim moment ha canviat de direcció i li ha sortit al Toni que l´ha mort d´un tiro.Al final s´han fet aquests dos porcs , el del Jordi feia uns noranta quilos segurs, si no mes i el del Toni una mica més petit però molt maco també.

diumenge, 18 d’agost del 2013

Cacera a Cantallops,Avinyonet (18-8-13)








Sort dels traginers que estiren fort!!








              Avui he caçat a Cantallops, darrera a casa del Marc,hem hagut d´anar-hi per que havien fet malbé un Jardí i unes vinyes que estaven prop del turó. Al poc de començar s´ha trobat un verro just davant de les parades i com no ha anat esquivant a tothom fins a escapar-se amb una bona colla de gossos darrera seu. Mentres, de darrera el turó venia un empait amb un altre porc.Aquest ha anat esquivant les primeres parades i ha anat a passar entre les parades que estava el Jordi i el Toni, però el soroll ja l´havia delatat.El Toni li ha tirat un tret entre els pinets joves però el porc ha continuat.Després de uns moments de incertesa ha arribat els gossos i l´han trobat mort prop del corriol del fondo. Pels pels!!!!
      Avui ha estat una cacera agre-dolça per que dels gossos que han marxat darrera del primer porc s´ha trobat el Fred ofegat en un pou i el Pinxo no ha tornat .
Ha passat una setmana i el Pinxo no ha donat senyals de vida per enlloc,dubtem ja de trobar-lo!

diumenge, 11 d’agost del 2013

Cacera a l´Arboçar (11-8-13)




















        Avui permís a l´Arboçar, els porcs ja comencen a tocar el raïm i s´ha fet una batuda. Hem caçat el turó de sobre el poble. El Jordi s´ha posat al balcó i el Toni al pi del Magines, encara no estàvem a parades el Jordi ha vist una ramada que s´esmunyia per sota del Toni i l´ha avisat. Aquests porcs no han volgut sortir a la carena i han reculat,el jordi des del balcó els hi ha tirat però ha fallat. Més avall s´han trobat amb els gossos de cara i els han fet girar,una altra vegada cap a dalt. El Jordi ha avisat al Toni que n´hi entrava un de cara , aquest de seguida l´ha vist i l´ha mort quant anava a sortir a un pedregar. Amb tot això des de dalt del balcó el Jordi ha tirat a un altre a 188  metres (medit amb telèmetre) deixant-lo ferit, mes tard ha pujat el pare del Trapa per que sentia els gossos fer siti i l´ha rematat. Era un verro de 60kg.Un garrí s´ha anat esmunyint per dins la brossa i ha passat per sota el Toni que ja l´havia detectat. Un tret, segons de incertesa  i si,estava mort dins la brossa. El pare del Trapa encara n´ha fet un altra i a la línia el Salvador un altre. MOLT BONA CACERA!!!