diumenge, 29 de setembre del 2013

Cacera a la Serra de l ´Arboçar (29-9-13)




















            Avui hem caçat la serra de l´Arboçar i també s´ha fet la part de abaix,tot el fondo de sota el turó de la torre. De rastres n´hi havia molts. S´ha engegat a la part de la línia i d´allà cap el turó de les llebres. Els gossers estaven arribant al turó i encara no havien trobat res, el Toni ha avisat als de abaix que estesin pendents perquè havia sentit soroll i al cap de poc els gossos ja començaven a cridar. De seguida s´ha sentit un tret, era el Miquel que ha mort un masclet d´uns 60kg que marxava esmunyit. Els gossos han empaitat cap a la línia però allà l´han fallat, més tard un altre empait cap a la línia però també s´ha escapat. S´ha tornat a sentir un altre tret ,aquesta vegada a la línia, ha sigut el Siscu, que ha mort una trugeta de un 40 kg que també ha sortit esmunyida.Els gossers ha baixat cap a fer la part de abaix de la torre ,però allà no n´han trobat cap més això que contaven que hi serien. Al final s´ha acabat la cacera i s´han fet tres porcs perquè  l´Eugeni n´ha fet un, també esmunyit ,dins de la serra.
    Aprofito per felicitar al Siscu que feia molt de temps que no en feia cap i com no també felicitar al Miquel, Ja que ha fet el seu primer porc i a més era el seu Sant .ENHORABONA als dos !!!!!!!
   

dimecres, 11 de setembre del 2013

Cacera als Pelagons de L´Arboçar (11-9-13)


            Avui hem fet els Pelagons. El dia ha començat plovent, però tot i això hem caçat.Els gossers han deixat i no han trigat gaire en trobar els porcs.els empaits s´han començat ha sentir però la pluja dificultava veure els porcs ja que no es sentia el soroll. Els trets s´han començat ha sentir, sobretot per la part de dalt que no paraven de tirar. El pare Creus n´ha vist un però ha tingut un problema amb el rifle ,ha aconseguit solucionar-ho i encara li ha tirat un tret. Aquest porc ha anat tirant avall fins que s´ha trobat amb el Toni de cara que l´ha fet al corriol.Un mascle molt maco. El Miquel que estava a la part de dalt ha vist un porc molt lluny i li ha tirat però no la tocat, la pròxima serà!.Al final se n´han fet tres , això si passats per aigua per que no ha parat de ploure gens.


Ullals del porc que han donat una puntuació de 105.75 PLATA

dissabte, 7 de setembre del 2013

Cacera a Aigua Negra (7-9-13)


              Avui hem caçat a Aigua Negra. El Jordi i el Toni els hi ha tocat les parades de sota el camp                 d´userda. els porcs els han trobat a la part de Guardiola i per allà han sortit quasi tots, s´han tirat molts trets però des de on érem nosaltres ni ho sentíem. Així és la cacera!! .Però a mig matí han llevat una colleta de porcs i un dels empaits ha passat pel Toni. Era una verra que se li ha parat darrera unes alzines i amb això ja n´ha tingut prou per tirar-li.Tot i que el matí no ha estat gens distret com altres, un porc cap el sarró.Al final se n´han fet sis, no esta gens malament!!