diumenge, 27 d’octubre del 2013

Cacera al torrent de Cobides (27-10-13)



        Avui hem caçat el torrent de Cobides, on ja se sabia que i voltava una colla de porcs. Els porcs els han trobat només engegar, de seguida els hi han tirat. Una parada ha mort un verro de mes de 100 kg. A mida que s´ha anat caçant el torrent anaven sortint els porcs que s´havien escampat. Ja de tornada al remolc han llevat un últim porc i després de uns quants trets li ha sortit al Jordi  que li ha tirat a una bona distancia. El porc ha quedat mort enmig de la vinya amb gran satisfacció del Jordi. Un molt bon masclot de uns 90 kg.

dissabte, 19 d’octubre del 2013

Cacera Palou (19-10-13)



     Avui hem caçat a Palou i la Marta s´ha estrenat. Encara no havia començat la cacera i per darrera li ha entrat una truja amb un garrí. Sense posar-se nerviosa ha tirat a la truja i l´ha mort. Després de tirar i havent vist que l´havia mort, ens ha explicat que s´ha emocionat molt . Aquesta emoció no li ha marxat en tot el dia!.ENHORABONA!! que aquest sigui el primer de molts. 


  
 Sessió de fotos sense escapar-se, es clar, d´aguna que altra broma dels companys. A per un altre que això només acaba de començar!.

dissabte, 12 d’octubre del 2013

Cacera a Cal Bertran (12-10-13)



















   Avui s´ha caçat a Cal Bertran (L´Arboçar) i no ha anat com s´esperava. Encara no s´havia engegat al Toni se li ha aixecat un porc que estava jaient en una rasa. Tot pintava molt be. S´ha donat  rastre als gossos i després d´empaitar-lo li ha sortit al Joan Esteve que l´ha fallat. S´han recollit gossos i s´ha anat per la colla que es tenia controlada al turó. No ha trigat gaire a trobar-los i el Jordi ja ha tirat a la línia però l´ha fallat. Aquest mateix porc li han tornat a tirar i s´ha escapat. Els empaits han començat a sentir-se per tot arreu i els trets també,per les vinyes, pel  torrent, el Jordi ha tornat a tirar, matant una truja de un 50 kg .Més trets i al final recompte i només un i els altres escapats. Però això és la cacera, mai va com t´esperaves.

dissabte, 5 d’octubre del 2013

Cacera a Coll de Riu (5-10-13)


        Avui hem caçat Coll de Riu. La jornada ha començat molt aviat , ja que a les 3:30 ja ens sonava el despertador. A punta de dia arribàvem a les parades. No ha trigat gaire en trobar els primers porcs però no volien córrer.Després de molts d´esforços els han fet córrer i de seguida ja s´han començat a sentir els primers trets. Durant tot el matí s´anaven sentint empaits. Un d´aquests ha anat cap el Toni,el porc li ha sortit a la  tartera i ja en el primer tret ja l´ha deixat aturat. El Jordi que era més avall ha vist dos muflons i una daina, però de porcs res!. Al final de cacera reconte, i s´han fet un total de deu porcs. No està gens malament.