dissabte, 30 de novembre del 2013

Cacera a la Quera (30-11-13)



       Avui hem caçat a la Quera, la cacera ha anat prou be, se n´han fet 8. Ens ha fet molt de fred, i al final fins i tot ens ha nevat. De porcs n´han corregut bastants i s´han tirat forces trets. En un dels empaits el Toni ha sentit soroll de cara a ell , però li han sortit dos cabirols. Falsa alarma!!!.Més  tard pujava un altre empait i aquesta vegada si que era porc i l´ha mort. Era un masclet de 40kg. Al fina han tocat retirada, menys mal per que el fred ja es feia insoportable.

diumenge, 24 de novembre del 2013

Cacera al Reixat (24-11-13)


        Avui hem tornat a pujar a Begudà. Ja portaven estona i encara no havíem trobat els porcs la cosa no pintava gaire be. Un parell de gossos han començat a empaitar però no sabíem si eren porcs per que no havien fet siti. Però  a la parada de l´Esteve li han sortit set porcs i ha pogut fer-ne un. Després de tirar          s´han  escampat per tot arreu. Un l´hi ha passat pel Toni i tot i que el tret era molt difícil ha tingut sort i l´ha tocat. Per la part dels palets també han tirat molt. Al final se n´han fet 6. Per ser un diumenge i ser poques parades ha anat tot rodat.

        

dissabte, 23 de novembre del 2013

Cacera a Can Devesa (23-11-13)


       Avui hem caçat a Can Devesa. La cacera ha anat molt be,tot i que no semblava que hi havien gaires. Ha sigut deixar gossos i començar a sentir-se empaits per tot arreu. Tirar ja ha costat més. Al Toni n´hi ha sortit un per l´altre cantó del torrent i després de matar-lo ha vist que era més petit del que semblava. Però un porc és un porc. Molts trets i al final s´han fet 8 porcs. No està gens malament!!.

dissabte, 9 de novembre del 2013

Cacera a Santaló ( 9-11-13 )


        Avui ham caçat a Santaló, no es veien gaires rastres però ha sigut engegar gossos hi han començat a trobar porcs. El primer empait ha anat pujant fins que el porc li ha sortit al Toni. Dos trets i l´ha tombat. Una truja bastant maca. Els empaits se sentien per tot arreu. Al Jordi n´hi ha sortit un i també l´ha fet. Al poc temps,torna a sentir soroll i un altre que també se'l fa seu. Els trets s´anaven sentit per tot arreu. Tot estava calmat i el Jordi tornava a tirar.Aquesta vegada només li ha fet una mica de sang però el porc s´ha escapat. Més tard els gossos després d´empaitar molt han agafat un porc que tenia un tret al peu, suposem que era el que ha tirat el Jordi. Al final set porcs i una cacera que ha estat molt be.



dimecres, 6 de novembre del 2013

Cacera a Palou (6-11-13)


         Avui hem caçat a Palou. La cacera no ha anat com esperàvem per que no trobàvem els porcs. Després de molt buscar hem trobat un que de seguida ha vingut cap a les nostres parades. El Codina que estava a la parada de sota del Jordi li ha tirat però l´ha fallat. El porc ha reculat i ha volgut sortir per la parada del Jordi que si que l´ha mort. Hem canviat de lloc però ja no n´hem trobat cap més.Un altre dia serà millor!.

dissabte, 2 de novembre del 2013

Cacera a Riu (2-11-13)


     Avui hem caçat a Riu, el lloc és espectacular, caçar en llocs així et fa sentir un privilegiat. Tot el matí         s´han sentit empaits per tot arreu i molts trets també. Els nostres amics estaven fent parada en una de les zones mes altes de la cacera des de on han pogut sentir-ho tot. Avui els porcs no hi han arribat ,tots els que es trobaven anaven cara avall, cap a la castanyeda. Quan semblava que no en veurien cap n´han entrat dos per darrera parades. El Toni que ha estat al cas n´ha mort un dins de les boixeres quan volien recular. Al final se n´han fet 15. Ha estat una molt bona cacera,tothom ha disfrutat.