dimecres, 31 de desembre del 2014

Cacera a Riu ,El Subí (31-12-14)


       Avui hem caçat la part baixa de Riu ja que érem molts pocs.. els primers porcs no han trigat gaire a trobar-se però s´han escapat per on no creiem que podien passar ( això sempre passa). Encara s´ha trigat una bona estona fins que el Pericas ha trobat una altre colla que estaven dins d´una lleixa. Ha sortit un empait cara avall i l´han acabat matant, recollir gossos i si ha tornat a posar i n´han sortit més. D´aquest se n´ha mort un altre. El Toni que era al Subí li ha pujat un verro que anava esmunyit i l´ha mort .

      Quan ha baixat ja ha vist que era molt ben parit,amb molt de ullals. D´aquests no ten surten gaires!!. Al final els ullals d´aquest mascle han donat una puntuació de 118.97 Medalla d´Or!!!! Quina manera d´acabar l´ultim dia de l´any!!.


diumenge, 28 de desembre del 2014

Els Cavalls D´Avinyonet (28-12-14)


El Vicenç amb la truja.

   Avui cacera al Cavalls d´Avinyonet. La cacera prometia molt per que hi havia molt de rastre. El Marc ha trobat un parell de porcs i el gossos n´hi han agafat un. L´altre l´ha mort el Vicenç a la part dels pneumàtics. Ara s´ha arrencat el Vicenç, per que l´altre dia ja n´havia mort un parell. Estarà content!!.

El Toni amb el mascle a les tarteres.

   La cacera ha continuat sense trobar-ne cap més però ja cap al final han trobat un mascle que jeia sol. Aquest li han tirat a la línia i al final l´ha acabat matant el Toni que estava a les pedres. La cacera 
s´ha acabat sense trobar-ne cap més. Tant que prometia i al final només s´han trobat tres porcs. Això si, ha sigut efectivitat cent per cent.

divendres, 26 de desembre del 2014

Cacera a Argelaguer (26-12-14)

El Vicenç amb els seus porcs, els primers d´aquest any.

        Avui hem caçat a Argelaguer i la cacera no podia haver anat més bé. Després d´haver sortit un quants cabirols pels camps han començat a empaitar els primers porcs. En un d´aquest empaits s´ha sentit un tret i un porc com cridava era el Vicenç que n´havia mort un!!! . Els empaits se sentien per tot arreu i de trets també. Un altre empait que s´acosta i un altre tret, tornava a ser el Vicenç que          n´havia mort un altreeeee!!!!!. Quin dematí!!. Avui el Vicenç està molt fi. Al final de la cacera recompte i nou de morts, caram no esta gens malament!. 

Bona Jornada de caça.
          Avui el Vicenç ha fet els seus primers porcs de la temporada, aprofitem per felicitar-lo ENHORABONA!!!!!

diumenge, 21 de desembre del 2014

Cacera a Cal Bertran (21-12-14)

Truja de 60 kg morta a la línia pel Jordi.


           Avui s´ha caçat a Cal Bertran i només se n´ha fet un tot i que se n´han fallat uns quants. Aquesta cacera no ho sembla però sempre és difícil corren porcs i s´escapen per tot arreu i al final poca cosa. El Jordi que estava a la línia li ha sortit el ramat i ha mort la truja, els demés els han buscat i s´han escapat. Ha sigut una cacera que es podia haver fet molt més per que de trets se n´han tirat .     S´ha tocat retirada, final de cacera,recollir gossos i cap el remolc. La pròxima ja es farà millor!!



diumenge, 14 de desembre del 2014

Cacera als Pelagons d´Avinyonet (14-12-14)


        Avui hem fet una bona cacera al Pelagons. Han sortit forces porcs s´han tirat bastants trets i al final cinc porcs. El Domingo avui tenia el dia n´ha fet quatre, una jornada de caça com aquesta la recordes durant molt de temps. A la nostra línia també se n´han acostat un parell i li han sortit al Jordi, la llàstima es que la parada era bastant bruta i només n´ha pogut fer un. El doblet estava allà!!! Després d´una bona s´ha tocat retirada. Ara toca esperar gossos i treure porcs. Els que han anat a treure els porcs del Domingo les han passat putes per treure´ls, però sempre l´esforç acaba valent la pena!!

dissabte, 13 de desembre del 2014

Els Túnels (Castelfollit) (13-12-14)

Un masclet de 30kg.

      Avui hem caçat la part dels túnels de Castellfollit. Ha sigut una cacera on hi ha hagut forces empaits. El Llorenç n´ha mort tres, quin dematí!!. El Jordi també ha estat de sort i també n´ha mort un. Al final de la cacera sis porcs i molta feina per treure´ls. 

dissabte, 6 de desembre del 2014

Cacera a Santaló (6-12-14)


        Avui hem caçat a Santaló i després de molt esforç se n´han fet quatre. Un dels primers empaits ens ha pujat cap a la nostra línia ,i  ha anat passant per davant de parades fins que li ha sortit al Oscar que l´ha mort a la parada de sobre el Toni. La cacera ha anat avançant i s´ha anat fent córrer algun porc més però no n´hi havia gaires. Algun tret més s´ha sentit i ja cap al final de cacera han trobat un altre porc que després d´empaitar-lo una bona estona l´ha mort el Toni ja a l´hora de plegar. Ara a recollir, carregar els porcs i cap a pelar-los i quan ja s´hagi fet tota la feina cap a dinar!!

dimecres, 3 de desembre del 2014

Cacera a Can Serra (3-12-14)

Una truja i un garrí dels que ha mort el Toni
Una bona perxa!!!



      Avui el Toni s´ha fet una escapada entre setmana aprofitant que tenia un dia de festa. Hem caçat sota la casa de Can Serra i hem tancat un tros petit . De seguida s´ha trobat el primer porc que s´ha escapat emportant-se un parell de gossos. No s´ha trigat gaire ha trobar la ramada, tot i que costava de treure´ls han anat sortint i se´ls hi ha anat tirant. El Toni ha estat molt de sort per que n´ha fet tres, tots volien sortir per on era ell. L´esteve que era just sobre seu també n´ha fet un parell i el Codina que estava a la parada de sota un altre. Amb un parell d´hores sis porcs, recollir i cap a dinar. Dia rodó!! .No sempre va així, també hi ha dies de misèries. :- )










dissabte, 22 de novembre del 2014

Cacera a Serradell (22-11-14)


       Avui hem caçat a Serradell i el Jordi i el Toni han fet les parades del clot. Allà els hi anaven trobant els porcs davant però cap volia sortir a les parades. Un ha anat cap allà i s´ah quedat parat una bona estona davant de les parades al final un parell de gossos han vingut seguint-li el rastre i l´han fet sortir a la parada del Jordi que li ha tirat però se li ha escapat. Al cap d´una bona estona un altre porc ha sortit a les parades, aquesta vegada li ha sortit al Toni que li ha tirat parat quan treia el cap per poder travessar la parada. Aquest ha estat fàcil, si arriba a passar corrents......bufff!. Al final se n´han fet set i ha estat una bona cacera.

dissabte, 1 de novembre del 2014

Cacera a Can Serra (11-1-14)

El Toni amb el "porquet" que ha mort.

       Avui hem caçat la part de Can Serra i no ha anat gens malament. Nomes engegar ja s´han trobat porcs. El dematí ha estat distret ,molts empaits i forces trets. La Marta avui ha tirat i n´ha ferit un que més tard ha mort el Joventeny. El Toni també n´ha mort un que l´havien fallat al seu costat. Al Pla Magra n´han tirat a 6 i n´han mort un, avui tots volien escapar-se per allà. Al final de cacera 6 porcs caçats. Ara toca recollir porcs, pelar i cap a dinar!!.

diumenge, 26 d’octubre del 2014

Cacera al Cremat de l´Arboçar (26-10-14)

El pare Creus amb el seu primer porc de l´any.

       Avui hem caçat un tros nou i no ha anat gens malament, tot i fallar porcs n´hem fet tres. El ramat de porcs ha costat molt de trobar per que estaven al final de la cacera però quan s´ha trobat hi ha hagut un bon "tiroteo". L´Antonio (sogre del Josep) s´ha estrenat amb un garrí que ha mort dins del cremat amb un tret de bursada. Un convidat ha fet la verra a la vinya i al cap de poc el pare Creus       n´ha mort un que li entrava al reves de la cacera. ENHORABONA!!! un altre que s´ha estrenat, ara ja només ens falta que s´estreni el Vicenç, no te gens de sort! igual, amb una pota de conill....... El Toni que estava al final de la cacera ha tirat a un garrí que venia empaitat però l´ha fallat. Després de girar els gossos, quan ja reculaven,davant mateix de les parades han aixecat un altre ramat. Un parell han sortit per la carena però els han fallat i de seguida ja hem recollit gossos que ja no podien mes. Estem a finals d´Octubre i fa un temps que sembla que estiguem a principis de setembre!!.

diumenge, 19 d’octubre del 2014

Cacera a la Barquera (19-10-14)

Vistes de les parades

         Avui ha sigut una gran cacera, hem caçat la Barquera de L´Arboçar i n´hem fet vuit. Els de Caldes avui hem tancat amb la gent d´Olerdola. Només començar ja s´han trobat els porcs i quan se sentia el primer empait al començament de la cacera el Miquel ja tirava a un masclot que marxava esmunyit. Aquest porc també li ha tirat el de la parada de sobre del Toni i al final l´ha pogut matar el Toni quan volia travessar el fondo. Els empaits se sentien per tot arreu. el Jordi a mitja cacera li ha tirat a una truja i l´ha ferida de darrera i una de les parades d´olerdola l´ha rematat. Al mateix temps li sortia un garrí al Toni i veien que el Miquel no li tirava també l´ha mort al fondo.

Al Miquel se´l veu molt content!

        La cacera continuava i seguien sortint porcs i ha sigut quan li ha arribat el moment de gloria del Miquel per que amb poca estona n´ha fet dos ENHORABONA!!!!! Quina manera d´estrenar la temporada!!!!!.  Un altre d´olerdola n´ha fet un altre que li venia sense gossos i encara se n´han trobat més que els han mort per l´altre banda de la cacera. Quina cacera!, aquestes fan afició. Ara ha estirar porcs i ha pelar. Avui dinarem tard!!.
   

dissabte, 18 d’octubre del 2014

Cacera a Santaló (18-10-14)










         Avui hem caçat a Santaló, estava ple de porcs però ha costat molt de fer-los sortir. Per el temps que estem fa massa calor i els gossos es cansen molt aviat i no empaiten com ho tindrien que fer, ni els porcs tampoc volen córrer, de seguida es paren i reparteixen llenya als gossos. Al final se n´han fet sis però podien haver sigut molts més. A la nostre línia menys un han tirat tots. El Jordi i el Toni també han tingut la seva oportunitat i l´han aprofitat. A veure si el temps refresca i comencem a apretar-los de valent!


dissabte, 11 d’octubre del 2014

Cacera a Sant Aniol (11-10-14)

Un Mufló molt maco!!

          Avui hi ha hagut cacera gran, hem fet Sant Aniol. Aquesta és una de les caceres més maques, per paisatge i per diversitat d´animals. Tot el matí hi ha hagut empaits i trets, de porcs n´hi ha hagut bastants i també han sortit muflons. El Jordi n´ha mort un de molt maco a les Canals. De porcs se        n´han fet dotze i uns quants muflons. Ha sigut una bona cacera, molt distreta. El Toni que era a Martanyà també ha vist un parell de pocs però no ha pogut tirar. Retirada i ara toca caminar!!!!!!

diumenge, 28 de setembre del 2014

Cacera al Ferret del Maset (28-9-14)

El Jordi molt content amb el resultat de la jornada

       Avui hem caçat el Ferret del Maset, aquesta cacera encara no l´haviem fet mai i no sabíem com ens aniria. S´ha engegat al pi de la descarga i no s´ha trigat gaire  a trobar el primer, ha sortit un verro molt gros que l´ha mort el Dani quan marxava cap els Pelagons.Després de un bon tros que no sortia res s´ha trobat el ramat i ha començat els empaits. De seguida n´hi ha sortit un al Jordi i l´ha mort. Al cap de poc un altre pel Toni però l´ha fallat, i després d´una carrera per la carena no li ha pogut tornar a tirar, però almenys ha pogut aturar els gossos. Els empaits no paraven i el Jordi tornava a tirar,aquest el fallava i avisava al Toni que s´havia quedat per on s´havia escapat el porc. Al moment ja el veia el Toni i li tirava una mica lluny però aconseguia rebolcar-lo. Els gossos que venien amb l´empait li feien siti, però d´allà mateix arrencaven més porcs que reculaven cap a cacera i el Jordi en feia un altre. Amb tot el empaits, els gossos s´han escampat i al final han deixat el porc. El Toni ha baixat a mirar-ho i quan estava seguint la sang s´ha posat a ploure i no l´ha pogut recuperar. El Jordi encara ha tingut temps de tirar a un altre porc que li han trobat al costat i després de ferir-lo l´han agafat els gossos. Al final tres el Jordi, avui ha fet festa grossa!! i un al Daniel, no està gens malament per ser la primera vegada que hi caçàvem.

dissabte, 27 de setembre del 2014

Cacera a Serradell (27-9-14)

Un bon masclet


           Avui hem caçat a Serradell i ha anat molt be, han sortit bastants porcs i ha estat una cacera distreta. Hi ha hagut molts empaits i en un d´ells el Toni ha sentit soroll i dins el brut ha vist com un se li parava i quan volia recular li ha tirat i l´ha mort. Encara n´ha sentit un altre que li han llevat sota seu però no li ha volgut sortir, l´han empait i l´han fallat més avall, llàstima!!. Al final se n´han fet set, no ha estat gens malament la cacera.

diumenge, 21 de setembre del 2014

Cacera a Can Devesa (21-9-14)


       Avui hem caçat la part del reixat i no hem trobat res. De seguida hem fet canvi de parades i hem anat cap a Can Devesa. No hem trigat gaire a trobar-los i l´Angel ja n´ha mort un i després ja ha sigut un contant d´empaits. Al Toni ja n´hi ha sortit un i també l´ha mort. Al cap de poc un altre empait i un altre de mort. Sota el Toni ha tirat també el Joan Nierga que l´ha fallat i aquest mateix també l´ha fallat el Toni, de que li ha anat, s´ha escapat dels dos!!. Més tard s´ha sentit la Perla que anava venint empaitant tota sola un porc, aquest també li ha sortit al Toni i aquest si que no l´ha fallat. Al final        s´han fet quatre porcs amb poca estona. El Toni avui estarà content......tres en un matí no esta gens malament.

dissabte, 20 de setembre del 2014

Cacera a Riu (20-9-14)


La Marta al Treu Petit 
          Avui hem caçat a Riu, però la cacera com ja passa de vegades no ha anat com s´esperava. La cosa prometia molt bé, ja que durant la setmana hi havia molts porcs,però un dia abans havia fet una pedregada molt forta i segurament que s´havien desplaçat. De totes formes pels nostres amics no els ha anat tant malament. En un dels empaits del matí a la Marta se li ha presentat una truja a la parada i d´un tret l´ha mort. Enhorabona Marta!! una altre que ja s´ha estrenat aquest any. Al cap d´uns minuts no gaire lluny d´allà el Toni també ha tirat a un porc. Ha fet falta que vingues el gosser amb els gossos per trobar-lo un tros més avall ja mort.



El Toni amb el porc recuperat pels gossos.

         Al Final se n´han fet cinc tot i que no n´hi havia gaires. A veure si la propera hi ha més porcs i es pot fer una d´aquelles caceres que es recorden durant temps. De totes maneres tots sabem com es la cacera, el dia que menys t´ho esperes.........

diumenge, 14 de setembre del 2014

Cacera al Torrent de Covides (14-9-14)


Quina estesa de porcs!
El Jordi amb el seu porc a la vinya.
      Avui hem caçat el torrent de Covides i han sortit molts porcs. Ha sigut engegar i trobar-los a la primera bardissa. Al Josep li ha sortit la verra i l´ha mort. Durant una estona allò semblava la guerra. els trets no paraven L´ Ivan n´ha fet un ,si l´Ivan!!! ENHORABONA!!!!! ja li tocava i encara li ha tirat a un parell més que els han mort més tard. El Jordi que sempre està atent, n´ha sentit un que li pujava  canyes amunt li ha sortit i l´ha fallat però després d´una bona carrera ha aconseguit tallar-lo al final de la vinya. Un altre al sac!. Al final de cacera set porcs i uns quants de fallats. Avui la cacera ha sortit rodona!!.
     

dijous, 11 de setembre del 2014

Cacera al torrent de Sant Pau (11-9-14)



Bon mascle!!


        Avui hem tornat a caçar i hem fet  el torrent de Sant Pau. Al començament del torrent ja hem trobat el primer porc però ha sortit de cara amunt i s´ha fallat. Un tros mes avall se n´han trobat més i un altre vegada han anat amunt. A dalt li han tirat però s´ha fallat. Quan ja pensàvem que no en faríem cap el gossos n´han trobat un altre i aquest si que ha anat torrent avall. Al final ha sortit a la vinya per on estava el Toni i l´ha mort. De seguida ja hem plegat per que els gossos ja no podien més. Un i pels pèls!!


          


diumenge, 3 d’agost del 2014

Cacera a Santa Susana (3-8-14)


Bona distancia!!
Els dos afortunats.




















         Avui hem caçat a Santa Susanna per danys a les vinyes. La cacera no ha anat gaire bé ,el tros era massa gran i feia molta calor. Els gossos han quedat rebentats, empaitaven una mica i ho deixaven. Els de Caldes han tancat la part mes allunyada de la cacera, de gossos no n´han sentit però els porcs hi han anat arribant. El Toni n´ha vist tres per la carena de davant seu i ha aconseguit matar la verra i ha fallar un dels garrins. Mentrestant just darrera la carena al Jordi li sortia un altre colla, ha tirat i ha aconseguit fer un garrí. La verra se li ha escapat. Avui el Jordi ja ha estrenat la temporada!!. Més tard encara li ha tirat a un altre , però ja quan estava molt lluny i no l´ha pogut fer. La cacera de seguida     s´ha acabat per que els gossos ja no volien fer res. A recollir els porcs i a esperar la pròxima cacera.

diumenge, 20 de juliol del 2014

Cacera al torrent de la bòbila (20-7-14)


El segon porc del Toni de la temporada.


Gossos mossegant el porc, vist des de la parada.
      Avui hem fet un permís per danys i hem caçat el torrent de la bòbila. Els porcs els han trobat a les bardisses que hi ha al torrent de canyes, Un dels garrins l´ha mort el Josep dins el canyà i la truja ha sortit empaitada pels gossos de cara amunt. El Toni que era a mig torrent l´ha vist com corria per la vinya del altre cantó i li ha tirat, deixant-la morta d´un sol tret. Encara quedaven un parell més de garrins però la calor no ens ha deixat seguir caçant. Un parell de porcs morts i plegar que fa molta calor!!.

diumenge, 15 de juny del 2014

Cacera al Torrent de les bardisses (15-6-14)






















        Hola a tots!! Ja hi tornem a ser . Avui hem caçat a Avinyonet. S´ha fet una cacera als torrents  per danys als horts. S´han fet un parell ,els dos mascles.El primer l´han trobat al començament del torrent i després de tirar-li varies parades han aconseguit tocar-lo. Més avall n´han trobat un altre ,els gossers li han tirat i també una parada. El Toni que estava a una parada darrera la cacera l´ha mort quan ja s´escapaba. Ja n´hi ha un que s´ha estrenat aquesta temporada!!. Això tot just acaba de començar, a veure com va aquesta temporada. Les sensacions són bones.

dimarts, 20 de maig del 2014

Cacera al Pla Magra (29-3-14)



















      Avui hem caçat un troç nou, que encara no s´havia fet aquest any. Ho hem caçat tot i no els hem trobat, però els gossers han vist rastres per on havien sortit. S´han cambiat les parades de cantó i s´ha continuat caçant. Aviat se n´ha trobat un prop del remolc, era un mascle i l´hem  mort desseguida. Mes endavant els gossos han abordat, i s´ha arrencat tot, n´hi havia una colla. La berra l´han fallat a les parades de dalt. Un dels garrins s´ha anat escapant fins a la parada  del Toni que li ha tirat dos trets per matar-lo. D´empaits encara n´hi havien i els gossers n´han mort un i n´han ferit un altre. Un dels empaits ha sortit de cacera i han començat a fer siti darrera les parades, era el porc que anava ferit, el Toni ha deixat la parada i l´ha anat a rematar. El porc anava marxant i li ha costat d´atrapar-lo per que només tenia un tret a la punta de la pota. Sort dels gossos que han fet una gran fèina, això és treballar en equip!!. Quina manera de tancar la temporada el Toni un parell més.
 FI DE TEMPORADA!!
FINS LA QUE VE!!
                   
 

       

dissabte, 22 de març del 2014

Cacera als Túnels de Castellfollit (22-3-14)

Bona parada!!
No estan malament, bona cacera!

        Avui erem pocs i hem fet un troç petit, i de porcs n´hi havien, els havien vist durant la setmana  quant baixaben als horts. Ha sigut engegar i no s´ha trigat gaire a trobar-los i desseguida ja en corrien. Amb els primers empaits ja ´s´han començat a sentir trets. Un dels empaits ha passat prop nostre però no ha volgut saltar. Més tard ha vingut un altre empait i aquest si que ha saltat, literalment , s´ha llençat per una pared vertical, caient a dins d´un bardissar. El Toni que ja estava al cas l´ha vist que s´escapava per l´altre cantó del torrent. Li ha tirat i l´ha mort d´un tret. De porcs encara en corrien més i se n´han escapat per parades de més amunt. Més tard un porc que ja s´havia escapat a probat d´entrar per on estava el Toni, de seguida l´ha sentit i quan s´ha deixat veure un tret i cap a terra, un altre!!. Al final se n´han fet cinc, ha sigut una bona cacera tot i que s´ha caçat poc troç.      

dissabte, 22 de febrer del 2014

Cacera a Riu (22-2-14)

El Toni amb la Perla i el garrí que han agafat els gossos

       Avui hem caçat a riu. Només engegar ja s´han trobat porcs però no volien saltar a les parades . Ha costat molt fins que s´han tirat els primers trets. Han sortit molts cabirols i això no ha ajudat a que la cacera anés gaire be, al Toni n´hi han sortit dos. Quan tot estava més tranquil ha sentit soroll i li ha sortit dos garrins pel final de la tartera. Ha tirat i n´ha ferit un, més tard ha vingut el gosser i l´han agafat els gossos. La Marta que era al Treu Petit n´hi ha pujat un de gros però després de tirar-li se li ha escapat, llàstima!!. Al final tot i les expectatives que hi havien abans de la cacera només se n´han fet sis. La pròxima serà millor!!

diumenge, 16 de febrer del 2014

Cacera a Serradell (16-2-14)

Parada on estava el Jordi.
Senglar que ha mort el Jordi, 30Kg



        Ahir varem caçar a Sant Aniol i quan es va acabar la cacera varem decidir de quedar-nos a fer nit a la Garrotxa. Sopar i nit a les Preses, amb tertúlia com no, de com havia anat el dia. Avui ens hem aixecat amb pluja, però com a senglaners que som hem anat al punt de trobada. La cosa no pintava gaire be. Al final ha afluixat i hem decidit de sortir, però hem sigut molt pocs. S´ha engegat i no s´ha trigat gaire ha trobar una colleta de porcs. Hi han hagut empaits en varies direccions i cap a les parades de més amunt han arribat els porcs. En Jordi que ahir ja va fer un, avui ha repetit. En Joan Nierga n´ha fet un altre i un parell més que        s´han escapat per la mateixa zona. A mig matí ha tornat a ploure fort i s´ha decidit de plegar. Tal i com pintava el matí ha estat ben aprofitat. Un parell més!!

dissabte, 15 de febrer del 2014

Cacera a Sant Aniol (15-2-14)


El Jordi aprofitant al màxim les oportunitats.

        Avui hem fet la cacera de Sant Aniol,la jornada ha començat molt aviat perquè a les tres ja estàvem en marxa. A nosaltres ens ha tocat al cap d´amunt de la cacera i hem tingut un llarg camí per arribar-hi. La cacera ha començat i no han trigat a córrer els primers porcs però de trets no se'n sentien, ha costat de fer anar els porcs a parades. Al cap de una estona s´ha començat a tirar i ha matar algun porc. Però tot i les expectatives que hi havien no han sortit els porcs que es creia que sortirien. El Jordi cap el migdia ha sentit soroll per darrera seu i se li ha presentat un porc que venia de fora de cacera. Li ha tirat els tres trets i ha aconseguit matar-lo. Un mascle bastant maco!. Al final se n´han fet set però se´n podia haver fet algun més ja que n´han fallat uns quants. Ara a esperar la pròxima cacera a veure si va millor.


diumenge, 9 de febrer del 2014

Cacera a la Serra (9-2-14)


          Avui hem caçat la Serra i Cal Ferret. S´ha començat per la part de Cal Ferret i allà s´han trobat dos porcs però han aconseguit escapar-se sense que se´ls hi pogués tirar. Ela gossers han saltat cap al cantó de la Serra entrant per la línia. Quan estaven arribant al Turó de les Llebres han aixecat un porc que ha sortit per per la part de abaix del camí, allà el Jordi després de córrer ha arribat a tirar-hi ,però no l´ha tocat i al final s´ha escapat. Els gosser han arribat a l´alçada de la barraca i allà han llevat la ramada. El Toni que era just a sota n´ha mort un que s´escapaba entre els gossos i el gossers. Els empaits han sortit en totes direccions i han començat els trets per tot arreu. El pare Trapa ha mort un a la línia .A la carena n´han fet un parell. El pare Creus També ha tirat però nomes l´ha ferit i al final s´ha escapat. El Jordi que era al terral li ha tirat a un altre i l´ha ferit i aquest si que al final s´ha pogut recuperar. Al final en un moment cinc porcs, no esta gens malament.

diumenge, 2 de febrer del 2014

Cacera al Puig de l´Ós (2-2-14)


       Avui hem caçat al reixat però de seguida ens hem adonat que allà els porcs no hi serien. Hem anat per feina i com ja sospitàvem allà ni rastre dels porcs que buscàvem. Hem canviat les parades i hem anat a fer el Puig de l´Ós que està just davant del que acabàvem de caçar. Ha sigut deixar anar i ja han abordat els porcs. Eren just davant les parades on estaven el Jordi i el Toni. Han arrencat i el primer empait i ha sortit al cap d´amunt de la línia. El Jordi li ha tirat però no l´ha tocat, ha travessat la línia d´un salt. Han tornat a posar el gossos a cacera i de seguida ja en tenien més. Una altra arrencada i tornava a tirar el Jordi,aquesta vegada li han sortit per sota seu i amb millor sort perquè ha fet un "doblet". Els empaits no paraven i encara se n´han escapat un parell més per la part de la carretera i un per la part de dalt de la cacera. Un altra no ha tingut tanta sort per que li ha sortit als peus del gosser i aquest no ha fallat. Avui hem plegat aviat tres porcs i cap a dinar!!

dissabte, 11 de gener del 2014

Cacera a Aigua Negra (11-1-14)

La Marta amb la truja que ha mort sota el camp d´userda















      Avui hem caçat a Aigua Negra. Buscàvem una colla grossa que al final no hem trobat però de porcs          n´hem anat trobant. Un dels primers empaits ha anat direcció al camp d´userda, allà hi havia la Marta que estava molt atenta, de seguida ha sentit fressa i li ha sortit una truja a la parada. L´ha apuntat be i l´ha mort    d´un sol tret, EXCEL·LENT!!. Un altre pel compte personal. Més tard n´han trobat un altre de molt gros i també ha estat a punt de sortir-li a la Marta, l´ha arribat a sentir però ha girat. Aquest porc l´han mort a Guardiola i feia uns cent quilos.

El Jordi amb el senglar de 100 Kg
El Toni i el Fèlix a Guardiola 

















                                                                                                          De porcs se n´han escapat per la part de abaix però no hi havia cap parada. Ja anàvem per plegar quan el Llorenç ha tirat a un porc que anava esmunyit i se li ha escapat . Als pocs minuts se li ha aparegut al Toni que estava fent parada a Guardiola. Un parell de trets i al sac. Tot seguit s´ha tocat retirada, aquest últim ha sigut gairebé en  temps de descompte. Avui ha estat una bona cacera, sobretot per la Marta que ha caçat el seu segon porc de la temporada. ENHORABONA!!!! que aquest no sigui l´últim.