dissabte, 11 de gener del 2014

Cacera a Aigua Negra (11-1-14)

La Marta amb la truja que ha mort sota el camp d´userda















      Avui hem caçat a Aigua Negra. Buscàvem una colla grossa que al final no hem trobat però de porcs          n´hem anat trobant. Un dels primers empaits ha anat direcció al camp d´userda, allà hi havia la Marta que estava molt atenta, de seguida ha sentit fressa i li ha sortit una truja a la parada. L´ha apuntat be i l´ha mort    d´un sol tret, EXCEL·LENT!!. Un altre pel compte personal. Més tard n´han trobat un altre de molt gros i també ha estat a punt de sortir-li a la Marta, l´ha arribat a sentir però ha girat. Aquest porc l´han mort a Guardiola i feia uns cent quilos.

El Jordi amb el senglar de 100 Kg
El Toni i el Fèlix a Guardiola 

















                                                                                                          De porcs se n´han escapat per la part de abaix però no hi havia cap parada. Ja anàvem per plegar quan el Llorenç ha tirat a un porc que anava esmunyit i se li ha escapat . Als pocs minuts se li ha aparegut al Toni que estava fent parada a Guardiola. Un parell de trets i al sac. Tot seguit s´ha tocat retirada, aquest últim ha sigut gairebé en  temps de descompte. Avui ha estat una bona cacera, sobretot per la Marta que ha caçat el seu segon porc de la temporada. ENHORABONA!!!! que aquest no sigui l´últim.

dissabte, 4 de gener del 2014

Cacera a Coll de Boixeres (4-1-14)

El Jordi content amb les seves captures.
Ha sigut un bon matí.














      Avui hem caçat sobre el Coll de Boixeres, el dia no es presentava gens be, feia molt de vent. La cacera es feia molt difícil perquè no senties els porcs. Sabia molt de greu fer aquesta cacera en un dia així perquè hi havien molts porcs. Sota del Jordi i el Toni han fet siti i han fet sortir uns quants de porcs. Un garrinot li ha fet cap al Jordi i l´ha mort quant ja estava a punt d´escapar-se. N´han abordat més i un altre porc li ha sortit aquesta vegada per sota seu i també l´ha mort. Hi ha hagut molts empaits però no es podien sentir be pel vent, llàstima!!. Al final hem fet reconte i se n´han fet 12. No està gens malament, pel dia que ha fet!.