diumenge, 28 de setembre del 2014

Cacera al Ferret del Maset (28-9-14)

El Jordi molt content amb el resultat de la jornada

       Avui hem caçat el Ferret del Maset, aquesta cacera encara no l´haviem fet mai i no sabíem com ens aniria. S´ha engegat al pi de la descarga i no s´ha trigat gaire  a trobar el primer, ha sortit un verro molt gros que l´ha mort el Dani quan marxava cap els Pelagons.Després de un bon tros que no sortia res s´ha trobat el ramat i ha començat els empaits. De seguida n´hi ha sortit un al Jordi i l´ha mort. Al cap de poc un altre pel Toni però l´ha fallat, i després d´una carrera per la carena no li ha pogut tornar a tirar, però almenys ha pogut aturar els gossos. Els empaits no paraven i el Jordi tornava a tirar,aquest el fallava i avisava al Toni que s´havia quedat per on s´havia escapat el porc. Al moment ja el veia el Toni i li tirava una mica lluny però aconseguia rebolcar-lo. Els gossos que venien amb l´empait li feien siti, però d´allà mateix arrencaven més porcs que reculaven cap a cacera i el Jordi en feia un altre. Amb tot el empaits, els gossos s´han escampat i al final han deixat el porc. El Toni ha baixat a mirar-ho i quan estava seguint la sang s´ha posat a ploure i no l´ha pogut recuperar. El Jordi encara ha tingut temps de tirar a un altre porc que li han trobat al costat i després de ferir-lo l´han agafat els gossos. Al final tres el Jordi, avui ha fet festa grossa!! i un al Daniel, no està gens malament per ser la primera vegada que hi caçàvem.

dissabte, 27 de setembre del 2014

Cacera a Serradell (27-9-14)

Un bon masclet


           Avui hem caçat a Serradell i ha anat molt be, han sortit bastants porcs i ha estat una cacera distreta. Hi ha hagut molts empaits i en un d´ells el Toni ha sentit soroll i dins el brut ha vist com un se li parava i quan volia recular li ha tirat i l´ha mort. Encara n´ha sentit un altre que li han llevat sota seu però no li ha volgut sortir, l´han empait i l´han fallat més avall, llàstima!!. Al final se n´han fet set, no ha estat gens malament la cacera.

diumenge, 21 de setembre del 2014

Cacera a Can Devesa (21-9-14)


       Avui hem caçat la part del reixat i no hem trobat res. De seguida hem fet canvi de parades i hem anat cap a Can Devesa. No hem trigat gaire a trobar-los i l´Angel ja n´ha mort un i després ja ha sigut un contant d´empaits. Al Toni ja n´hi ha sortit un i també l´ha mort. Al cap de poc un altre empait i un altre de mort. Sota el Toni ha tirat també el Joan Nierga que l´ha fallat i aquest mateix també l´ha fallat el Toni, de que li ha anat, s´ha escapat dels dos!!. Més tard s´ha sentit la Perla que anava venint empaitant tota sola un porc, aquest també li ha sortit al Toni i aquest si que no l´ha fallat. Al final        s´han fet quatre porcs amb poca estona. El Toni avui estarà content......tres en un matí no esta gens malament.

dissabte, 20 de setembre del 2014

Cacera a Riu (20-9-14)


La Marta al Treu Petit 
          Avui hem caçat a Riu, però la cacera com ja passa de vegades no ha anat com s´esperava. La cosa prometia molt bé, ja que durant la setmana hi havia molts porcs,però un dia abans havia fet una pedregada molt forta i segurament que s´havien desplaçat. De totes formes pels nostres amics no els ha anat tant malament. En un dels empaits del matí a la Marta se li ha presentat una truja a la parada i d´un tret l´ha mort. Enhorabona Marta!! una altre que ja s´ha estrenat aquest any. Al cap d´uns minuts no gaire lluny d´allà el Toni també ha tirat a un porc. Ha fet falta que vingues el gosser amb els gossos per trobar-lo un tros més avall ja mort.



El Toni amb el porc recuperat pels gossos.

         Al Final se n´han fet cinc tot i que no n´hi havia gaires. A veure si la propera hi ha més porcs i es pot fer una d´aquelles caceres que es recorden durant temps. De totes maneres tots sabem com es la cacera, el dia que menys t´ho esperes.........

diumenge, 14 de setembre del 2014

Cacera al Torrent de Covides (14-9-14)


Quina estesa de porcs!
El Jordi amb el seu porc a la vinya.
      Avui hem caçat el torrent de Covides i han sortit molts porcs. Ha sigut engegar i trobar-los a la primera bardissa. Al Josep li ha sortit la verra i l´ha mort. Durant una estona allò semblava la guerra. els trets no paraven L´ Ivan n´ha fet un ,si l´Ivan!!! ENHORABONA!!!!! ja li tocava i encara li ha tirat a un parell més que els han mort més tard. El Jordi que sempre està atent, n´ha sentit un que li pujava  canyes amunt li ha sortit i l´ha fallat però després d´una bona carrera ha aconseguit tallar-lo al final de la vinya. Un altre al sac!. Al final de cacera set porcs i uns quants de fallats. Avui la cacera ha sortit rodona!!.
     

dijous, 11 de setembre del 2014

Cacera al torrent de Sant Pau (11-9-14)



Bon mascle!!


        Avui hem tornat a caçar i hem fet  el torrent de Sant Pau. Al començament del torrent ja hem trobat el primer porc però ha sortit de cara amunt i s´ha fallat. Un tros mes avall se n´han trobat més i un altre vegada han anat amunt. A dalt li han tirat però s´ha fallat. Quan ja pensàvem que no en faríem cap el gossos n´han trobat un altre i aquest si que ha anat torrent avall. Al final ha sortit a la vinya per on estava el Toni i l´ha mort. De seguida ja hem plegat per que els gossos ja no podien més. Un i pels pèls!!