diumenge, 26 d’octubre del 2014

Cacera al Cremat de l´Arboçar (26-10-14)

El pare Creus amb el seu primer porc de l´any.

       Avui hem caçat un tros nou i no ha anat gens malament, tot i fallar porcs n´hem fet tres. El ramat de porcs ha costat molt de trobar per que estaven al final de la cacera però quan s´ha trobat hi ha hagut un bon "tiroteo". L´Antonio (sogre del Josep) s´ha estrenat amb un garrí que ha mort dins del cremat amb un tret de bursada. Un convidat ha fet la verra a la vinya i al cap de poc el pare Creus       n´ha mort un que li entrava al reves de la cacera. ENHORABONA!!! un altre que s´ha estrenat, ara ja només ens falta que s´estreni el Vicenç, no te gens de sort! igual, amb una pota de conill....... El Toni que estava al final de la cacera ha tirat a un garrí que venia empaitat però l´ha fallat. Després de girar els gossos, quan ja reculaven,davant mateix de les parades han aixecat un altre ramat. Un parell han sortit per la carena però els han fallat i de seguida ja hem recollit gossos que ja no podien mes. Estem a finals d´Octubre i fa un temps que sembla que estiguem a principis de setembre!!.

diumenge, 19 d’octubre del 2014

Cacera a la Barquera (19-10-14)

Vistes de les parades

         Avui ha sigut una gran cacera, hem caçat la Barquera de L´Arboçar i n´hem fet vuit. Els de Caldes avui hem tancat amb la gent d´Olerdola. Només començar ja s´han trobat els porcs i quan se sentia el primer empait al començament de la cacera el Miquel ja tirava a un masclot que marxava esmunyit. Aquest porc també li ha tirat el de la parada de sobre del Toni i al final l´ha pogut matar el Toni quan volia travessar el fondo. Els empaits se sentien per tot arreu. el Jordi a mitja cacera li ha tirat a una truja i l´ha ferida de darrera i una de les parades d´olerdola l´ha rematat. Al mateix temps li sortia un garrí al Toni i veien que el Miquel no li tirava també l´ha mort al fondo.

Al Miquel se´l veu molt content!

        La cacera continuava i seguien sortint porcs i ha sigut quan li ha arribat el moment de gloria del Miquel per que amb poca estona n´ha fet dos ENHORABONA!!!!! Quina manera d´estrenar la temporada!!!!!.  Un altre d´olerdola n´ha fet un altre que li venia sense gossos i encara se n´han trobat més que els han mort per l´altre banda de la cacera. Quina cacera!, aquestes fan afició. Ara ha estirar porcs i ha pelar. Avui dinarem tard!!.
   

dissabte, 18 d’octubre del 2014

Cacera a Santaló (18-10-14)










         Avui hem caçat a Santaló, estava ple de porcs però ha costat molt de fer-los sortir. Per el temps que estem fa massa calor i els gossos es cansen molt aviat i no empaiten com ho tindrien que fer, ni els porcs tampoc volen córrer, de seguida es paren i reparteixen llenya als gossos. Al final se n´han fet sis però podien haver sigut molts més. A la nostre línia menys un han tirat tots. El Jordi i el Toni també han tingut la seva oportunitat i l´han aprofitat. A veure si el temps refresca i comencem a apretar-los de valent!


dissabte, 11 d’octubre del 2014

Cacera a Sant Aniol (11-10-14)

Un Mufló molt maco!!

          Avui hi ha hagut cacera gran, hem fet Sant Aniol. Aquesta és una de les caceres més maques, per paisatge i per diversitat d´animals. Tot el matí hi ha hagut empaits i trets, de porcs n´hi ha hagut bastants i també han sortit muflons. El Jordi n´ha mort un de molt maco a les Canals. De porcs se        n´han fet dotze i uns quants muflons. Ha sigut una bona cacera, molt distreta. El Toni que era a Martanyà també ha vist un parell de pocs però no ha pogut tirar. Retirada i ara toca caminar!!!!!!