dimecres, 31 de desembre del 2014

Cacera a Riu ,El Subí (31-12-14)


       Avui hem caçat la part baixa de Riu ja que érem molts pocs.. els primers porcs no han trigat gaire a trobar-se però s´han escapat per on no creiem que podien passar ( això sempre passa). Encara s´ha trigat una bona estona fins que el Pericas ha trobat una altre colla que estaven dins d´una lleixa. Ha sortit un empait cara avall i l´han acabat matant, recollir gossos i si ha tornat a posar i n´han sortit més. D´aquest se n´ha mort un altre. El Toni que era al Subí li ha pujat un verro que anava esmunyit i l´ha mort .

      Quan ha baixat ja ha vist que era molt ben parit,amb molt de ullals. D´aquests no ten surten gaires!!. Al final els ullals d´aquest mascle han donat una puntuació de 118.97 Medalla d´Or!!!! Quina manera d´acabar l´ultim dia de l´any!!.


diumenge, 28 de desembre del 2014

Els Cavalls D´Avinyonet (28-12-14)


El Vicenç amb la truja.

   Avui cacera al Cavalls d´Avinyonet. La cacera prometia molt per que hi havia molt de rastre. El Marc ha trobat un parell de porcs i el gossos n´hi han agafat un. L´altre l´ha mort el Vicenç a la part dels pneumàtics. Ara s´ha arrencat el Vicenç, per que l´altre dia ja n´havia mort un parell. Estarà content!!.

El Toni amb el mascle a les tarteres.

   La cacera ha continuat sense trobar-ne cap més però ja cap al final han trobat un mascle que jeia sol. Aquest li han tirat a la línia i al final l´ha acabat matant el Toni que estava a les pedres. La cacera 
s´ha acabat sense trobar-ne cap més. Tant que prometia i al final només s´han trobat tres porcs. Això si, ha sigut efectivitat cent per cent.

divendres, 26 de desembre del 2014

Cacera a Argelaguer (26-12-14)

El Vicenç amb els seus porcs, els primers d´aquest any.

        Avui hem caçat a Argelaguer i la cacera no podia haver anat més bé. Després d´haver sortit un quants cabirols pels camps han començat a empaitar els primers porcs. En un d´aquest empaits s´ha sentit un tret i un porc com cridava era el Vicenç que n´havia mort un!!! . Els empaits se sentien per tot arreu i de trets també. Un altre empait que s´acosta i un altre tret, tornava a ser el Vicenç que          n´havia mort un altreeeee!!!!!. Quin dematí!!. Avui el Vicenç està molt fi. Al final de la cacera recompte i nou de morts, caram no esta gens malament!. 

Bona Jornada de caça.
          Avui el Vicenç ha fet els seus primers porcs de la temporada, aprofitem per felicitar-lo ENHORABONA!!!!!

diumenge, 21 de desembre del 2014

Cacera a Cal Bertran (21-12-14)

Truja de 60 kg morta a la línia pel Jordi.


           Avui s´ha caçat a Cal Bertran i només se n´ha fet un tot i que se n´han fallat uns quants. Aquesta cacera no ho sembla però sempre és difícil corren porcs i s´escapen per tot arreu i al final poca cosa. El Jordi que estava a la línia li ha sortit el ramat i ha mort la truja, els demés els han buscat i s´han escapat. Ha sigut una cacera que es podia haver fet molt més per que de trets se n´han tirat .     S´ha tocat retirada, final de cacera,recollir gossos i cap el remolc. La pròxima ja es farà millor!!



diumenge, 14 de desembre del 2014

Cacera als Pelagons d´Avinyonet (14-12-14)


        Avui hem fet una bona cacera al Pelagons. Han sortit forces porcs s´han tirat bastants trets i al final cinc porcs. El Domingo avui tenia el dia n´ha fet quatre, una jornada de caça com aquesta la recordes durant molt de temps. A la nostra línia també se n´han acostat un parell i li han sortit al Jordi, la llàstima es que la parada era bastant bruta i només n´ha pogut fer un. El doblet estava allà!!! Després d´una bona s´ha tocat retirada. Ara toca esperar gossos i treure porcs. Els que han anat a treure els porcs del Domingo les han passat putes per treure´ls, però sempre l´esforç acaba valent la pena!!

dissabte, 13 de desembre del 2014

Els Túnels (Castelfollit) (13-12-14)

Un masclet de 30kg.

      Avui hem caçat la part dels túnels de Castellfollit. Ha sigut una cacera on hi ha hagut forces empaits. El Llorenç n´ha mort tres, quin dematí!!. El Jordi també ha estat de sort i també n´ha mort un. Al final de la cacera sis porcs i molta feina per treure´ls. 

dissabte, 6 de desembre del 2014

Cacera a Santaló (6-12-14)


        Avui hem caçat a Santaló i després de molt esforç se n´han fet quatre. Un dels primers empaits ens ha pujat cap a la nostra línia ,i  ha anat passant per davant de parades fins que li ha sortit al Oscar que l´ha mort a la parada de sobre el Toni. La cacera ha anat avançant i s´ha anat fent córrer algun porc més però no n´hi havia gaires. Algun tret més s´ha sentit i ja cap al final de cacera han trobat un altre porc que després d´empaitar-lo una bona estona l´ha mort el Toni ja a l´hora de plegar. Ara a recollir, carregar els porcs i cap a pelar-los i quan ja s´hagi fet tota la feina cap a dinar!!

dimecres, 3 de desembre del 2014

Cacera a Can Serra (3-12-14)

Una truja i un garrí dels que ha mort el Toni
Una bona perxa!!!



      Avui el Toni s´ha fet una escapada entre setmana aprofitant que tenia un dia de festa. Hem caçat sota la casa de Can Serra i hem tancat un tros petit . De seguida s´ha trobat el primer porc que s´ha escapat emportant-se un parell de gossos. No s´ha trigat gaire ha trobar la ramada, tot i que costava de treure´ls han anat sortint i se´ls hi ha anat tirant. El Toni ha estat molt de sort per que n´ha fet tres, tots volien sortir per on era ell. L´esteve que era just sobre seu també n´ha fet un parell i el Codina que estava a la parada de sota un altre. Amb un parell d´hores sis porcs, recollir i cap a dinar. Dia rodó!! .No sempre va així, també hi ha dies de misèries. :- )