dissabte, 28 de febrer del 2015

Cacera a l´hermita de Sant Julià (28-2-15)


El Toni amb els seus dos dobletes!
     Avui hem caçat la zona de l´hermita de Sant julià. Ha estat una cacera on no s´han trobat gaires porcs. Els primers empaits s´han sentit per la part baixa de la cacera i al cap d´una estona al Toni li han sortit dos porcs i ha fet el doblet, un truja amb un garrí. Més tard pujava un empait i una altra vegada li han tornat a sortir al Toni i ha tornat fer un altre doblet, una altra truja amb un nodrís, buf quin dematí que porta!!. A la mateixa cacera dos dobletes avui qualsevol li diu alguna cosa. Al final de cacera se n´han fet cinc. Ara a treure´ls de la muntanya i cap a dinar.
El Jordi i el Toni amb el Josep que avui ha deixat el país del vi per gaudir d´una cacera a la garrotxa.



diumenge, 22 de febrer del 2015

Cacera a la Reserva (22-2-15)


Bon quadre de porcs.

        Avui és l´ultim dia de la temporada a Avinyonet ja que la cacera a Barcelona ja es tanca. Hem caçat la reserva per que hi havien quedat bastants porcs i després al estiu donen molts problemes i moltes queixes. Només engegar ja s´han trobat i ja ha sigut tot un festival de trets tot el matí. Els porcs sortien per tot arreu i anaven caient.

Els Hunters amb el Marc i les captures.
Medalla segur!!





















           A la zona que cobrien els de caldes també han tingut sort. Davant del Jordi i el Toni n´han llevat un parell i el Jordi ha mort una truja amb un tret molt llarg. El Toni també ha tirat però l´ha fallat, aquest mateix porc li han tirat més parades fins que l´han mort. Més tard i després de sentir-se trets s´ha començat sentir un empait que s´acostava a la nostra zona un porc gros ha passat per darrera les parades. El Toni li ha tirat i l´ha ferit i la tingut de seguir-lo per poder-lo rematar. Al final se n´han fet onze i ha estat una cacera espectacular. Quina manera d´acabar la temporada!!.

dimecres, 4 de febrer del 2015

Cacera a Can Serra (4-2-15)

Els Jordi amb el masclet que ha mort.

        Avui hem caçat a Can Serra i hem trobat un bon grapat de porcs. Només engegar ja n´han trobat un de gros i l´ha mort l´Esteve. Al cap d´una estona s´ha trobat la ramada i hi ha hagut empaits tot el dematí. El Jordi que era en una punta de la cacera n´ha mort un dins el brut quan s´anava per escapar. Hi ha hagut més trets i mes empaits però al final de la cacera han sigut tres els que s´han caçat.