diumenge, 29 de març del 2015

Cacera a Santaló i Canet (29-3-15)

Un bon mascle, aquest deixarà bon regust de boca.

        Avui és l´ultim dia de cacera i hem caçat la zona de Santaló i Canet conjuntament amb la colla   d´Argelaguer. Hem trobat segur tres colles de porcs però ha costat molt de tirar, la cacera és molt llarga i els gossos tenen   que  apretar bastant per que surtin a parades. El Jordi que era a la part més baixa de la cacera ha mort un verro força gran quan li travessava el torrent.

Un parell més ,rematant la temporada.
        En una de les arrencades,un porc d´uns cinquanta quilos li ha sortit al Toni, li ha tirat un tret i després d´uns moments d´incertessa l´ha trobat mort din de la bardissa. Més tard ha baixat un empait de dalt i el Codina li ha tirat tocant-lo de la galta. Aquest porc s´ha fet amunt i el Toni l´ha mort quan li passava per la part baixa de la seva parada. Al final se n´han fet tres i quina manera millor d´acabar la temporada que essent els afortunats. FINS LA PRÒXIMA TEMPORADA!!!!

dissabte, 7 de març del 2015

Cacera als túnels de Castellfollit (7-3-15)

Aquest ja està llest.
Vistes de la parada.
        Avui hem caçat la zona de sobre dels túnels de Castellfollit. Hem engegat i de seguida s´ha trobat una colleta de porcs. No han trigat gaire a petar els primers trets. De porcs en corrien però costava molt de que sortissin a parades a aquestes alçades ja se les saben totes. El Jordi n´hi ha sortit un i l´ha mort. Avui era el seu aniversari i la colla ha volgut tenir un detall amb ell, ja ja. També ha sigut l´aniversari del Jordi Nierga i també ha tingut el seu porc , això ni fet expressa ment.


Quina manera de celebrar l´aniversari. Felicitats!
       Al final se n´han fet cinc, l´Oscar també n´ha fet un de molt gran i ha sigut el que ens ha donat molta feina ja que l´hem tingut de treure de cara a munt i ens ha fet suar de valent.