dissabte, 15 d’agost del 2015

Cacera a Llinde (15-8-15)

Avui el Vicenç estava molt content amb els dos porcs que ha fet.

         Avui hem caçat el torrent de Llinde i no ha anat gens malament. El Vicenç nomes començar la cacera ja n´ha mort un de mitjanet que li pujava pel torrent. Mes tard s´ha trobat un de gros i després de fer unes quantes voltes ha pujat també torrent amunt i també l´ha mort el Vicenç. Caram mig dematí i ja en porta dos!!!. Encara se n´han trobat més i al Vicenç quan hi havia calma encara n´ha sortit un altre, a aquest li ha tirat però només l´ah ferit i després de molta feina encara s´ha escapat. Encara hi ha hagut temps per llevar-ne un parell més i el Jose a la casa n´ha mort un. Al final tres porcs, no esta gens malament, llàstima de ferit que s´ha escapat. Aquest any el Vicenç esta a tope!!.

diumenge, 9 d’agost del 2015

Cacera a cal Bertran (9-8-15)

 Un mascle força maco!. 

         Avui ha tocat cacera a Cal Bertran. Tot anant a parades els de Caldes ja n´han sentit un que         s´esmunyia fora de cacera, aquest encara no havia anat a dormir. Els gossers han engegat i no han trigat gaire a trobar el primer, li han tirat a la feixa erma, el vecino , li ha tornat a tirar el Manuel i ha acabat matant-lo el Toni quan ja reculava cap a la casa per escapar-se. Encara n´hem trobat un altre que li han tirat a la línia, el Rafa i donant tot el tomb li han tornat a tirar ferint-lo. Quan ja el donàvem per perdut ens han avisat que l´han vist com travessava la carretera i anava molt ferit. Ho hem anat a mirar i al final l´han rematat dins el brut on s´havia amagat per que ja no podia marxar més.

dissabte, 1 d’agost del 2015

Cacera a Palou (1-8-15)

El primer de l´any del Toni.

           Avui hem caçat a Palou ja que hi havien uns porcs que feien mal al blat de moro. No hem trigat gaire en trobar-los, un s´ha escapat per dalt de la cacera. En un dels empaits s´han sentit uns quants trets i n´han mort un a les parades noves que es vam arreglar a l´estiu. Quan la cacera estava mes tranquil·la al Toni n´hi ha entrat un de darrera de parada i l´ha mort. Avui ja s´ha estrenat aquesta temporada, el primer!!!. La cacera no ha trigat gaire més a acabar-se ja que la calor ja començava a apretar.