divendres, 11 de setembre del 2015

Cacera a la serra de la Llampa (11-9-15)



Vistes de la parada

   Avui hem caçat la serra de la Llampa, només anar a parades ja es veia la carena tocada pels porcs de la mateixa nit. Els de Caldes avui han tancat la part de darrera de la cacera per intentar que no s´escapin ni els porcs ni els gossos. El Toni que era a la ultima parada tocant a la urbanització només començar ja ha sentit soroll darrera seu, eren una truja i tres garrins. Els hi ha tirat dos trets hi ha fet doblet, ha mort la truja i un garrí.
    Al cap de poca estona i ja començada la cacera n´han mort un al cantó del cotxe estinvat. No ha trigat gaire en sortir-ne uns quants per on estava el el pare Creus i el Jordi . El pare Creus ha mort la truja i se n´hi ha escapat un altre de petit i el Jordi n´ha mort un altre de petit que li ha sortit al camp de les colmenes. De trets pel cantó de davant de la cacera també se n´han tirat però res. Ja s´havia tocat retirada quan un parell de gossos que quedaven per recollir n´han llevat un i també ha volgut marxar cap a darrera. El Toni que ja havia recollit ha tornat a carregar i l´ha mort quan ja volia escapar-se de la cacera.
         Al final sis porcs més al sac ,aquest any si no s´espatlla, pot ser molt bo a veure com va la temporada.
El Toni amb els tres porcs.
El Jordi, el pare Creus, i el Toni amb el porcs que s´han mort a la seva línia.

El Josep i l´Ivan també han volgut sortir a la foto

dissabte, 5 de setembre del 2015

Cacera a Can Serra ( 5-9-15 )


Quin paisatge!!
         Avui hem caçat a can Serra i hem trobat bastant porcs, llàstima que n´hi havia molts de petits. Ha sigut engegar i començar a córrer porcs, els empaits s´han sentit tot el matí, s´ha notat que hi havien molts garrins i no paraven de donar voltes, els gossos han donat un festival d´empaits.              L´Esteve ha fet un doblet al Pla Magra i encara n´ha fallat un altre. El Toni n´ha deixat passar cinc de ratllats i al final n´hi ha passat un que ha pogut aprofitar.
     

            Al final se n´han fet sis, no esta gens malament per ser el primer dia, els gossos s´han cansat molt però han fet molt bona feina. Avui ha sigut una d´aquelles caceres que tothom disfruta ja que no pares de sentir empaits.