dissabte, 24 d’octubre del 2015

Cacera a Can Serra (24-10-15)


       Avui hem caçat a Can Serra i n´hem fet quatre, però deu ni do el que ha costat. A la nostra zona no se n´ha trobat cap, sort que ha anat venint algun empait i al final n´hi ha sortit un al Vicenç. Pam i al sac!!. Tot i que no era gaire gran, ja ha estat bé, tal i com pintaven les coses.....bé un altre dia ja anirà millor!!.


diumenge, 18 d’octubre del 2015

Cacera a la Calma (18-10-15)


     Avui hem caçat per primera vegada La Calma i ha anat tot molt bé. Abans de començar ja han sentit porcs esmunyits i ha sigut engegar gossos i començar a córrer porcs. De seguida s´han començat a sentit trets i gairebé se n´han sentit durant tot el matí. Ja cap a l´hora de plegar ha entrat un empait del la colla veïna i el Jordi que estava a retranca junt amb la resta dels de Caldes, n´ha mort un des del mirador de la torre d´alta tensió. Al final s´han fet 7 porcs i encara se n´han escapats uns quants.

dissabte, 10 d’octubre del 2015

Cacera a Riu (10-10-15)

El Jordi i el Toni al Serrat Vermell.

      Avui hem caçat a Riu i ha anat força bé. El Jordi i el Toni eren al serrat Vermell i se´ls hi ha presentat un ramat de porcs. El primer de veure´ls ha sigut el Toni i ha mort una verra i un tros més avall el Jordi n´ha mort un altre. D´empaits se n´han sentit forces i de trets també, aquesta cacera és de les maques.

La Marta amb els dos porcs que ha mort.
    La Marta era al treu petit i a mig matí se n´hi ha presentat un i després de buidar el rifle l´ha mort. Més tard encara li ha tirat a un altre i després d´una mica de suspens l´han trobat mort sota la parada. ENHORABONA el teu primer dia de dos!!! . Avui ella ha sigut la gran triomfadora, això anima a qualsevol. Al final se n´han fet 9 no esta gens malament. Ara cap a dinar i a celebrar-ho!!


diumenge, 4 d’octubre del 2015

Cacera al Ferret del Maset (4-10-15)


El Jordi content amb el seu repòquer



El Toni i el Jordi baixant porcs 
    Avui hem caçat el Ferret del Maset i ha anat millor del que ens esperaven. Contaven amb una colleta de porcs i al final n´han sortit un parell. Només començar ja n´han mort un que marxava esmunyit pel soroll. S´ha engegat i de seguida ja han començat els gossos a empaitar. Els porcs s´han escapat de parades però s´han posat de ple on estaven els de Caldes doblant parades. Després del tiroteig del Marc el Jordi n´ha pogut matar dos garrins i se n´han escapat un parell més. Els gossos han baixat a la riera a beure, ja que feia molta calor i allà han tornat a abordar més porcs i una altra vegada cap el Jordi. Més trets i dos garrins més, uff!! quin matí !!. Entremig dels gossos la verra també ha provat d´escapar-se per on era el Jordi i un altre a terra, avui era el seu dia,  semblava que tots el busquessin . Al final set porcs, un dia en que contàvem que en sortirien dos o tres. Aquest dia el Jordi el recordarà durant força temps.