diumenge, 15 de novembre del 2015

Cacera a Argelaguer (15-11-15)




        Avui hem anat a donar un cop de mà a la gent d´Argelaguer. Només començar ja s´han trobat porcs, però amb tant mala sort que tots han sortit al revés. Hi ha hagut molt empaits però pocs trets però al final encara se n´han mort cinc. Els Jordi que era dins de bosc ha mort una truja. Si a primera hora no s´haguessin escapat tants de gossos es podia haver fet una molt bona cacera. Però ja se sap, que no sempre va com voldríem, un altre dia ja anirà millor.

diumenge, 8 de novembre del 2015

Cacera al Pessebre (8-11-15)


       
        Avui hem caçat el Pessebre i han sortit molts de porcs. Ha sigut segurament la cacera on s´han tirat mes trets, que jo recordi, segurament hem passat del centenar. De seguida s´han trobat porcs i ja ha sigut un no parar de tirar. Hi ha hagut parades que li han tirat a sis i altres a tres ........això si, molts fallos!! . Els de Caldes avui estàvem a les parades "claus"de la cacera, segons el Marc. Quan ha engegat a sobre nostre han sigut els únics gossos que hem sentit en tot el matí...je je, en canvi si que ens han vingut un parell de porcs tirotejats de la cacera i just abans de sortir a les parades s´han partit i així el Vicenç i el pare Creus n´han pogut matar un cada un. Al final vuit porcs que no són gaires després de tant de soroll. Aquesta setmana n´hi haurà uns quants que hauran d´anar a comprar bales i uns quants més tindran de posar a punt les armes, a veure si per la pròxima........

diumenge, 1 de novembre del 2015

Cacera a la Serra ( 1.-11-15)

Avui el Miquel, un parell.!!

        Avui hem caçat a la serra i com sempre ha sigut una bona cacera. Ha costat molt de trobar els porcs per que estaven al final de la cacera, però quan els han trobat n´han sortit molts. De seguida ha tirat el Miquel i li ha marxat ferit tot i que més tard l´han trobat mort. Des de la penya  s´ha tirat molt i n´han fet un parell. Els gossos anaven fent arrancades i anaven sortint empaits de la pineda. El Miquel ha tornat a tirar i n´ha mort un altre al salt. Avui està intractable!! Els seus primers porcs        d´aquest any. En canvi el Toni a l´altre costat n´ha fallat un parell, aquí sempre són difícils de tocar. Al final sis, com sempre a la Serra es disfruta molt.