dissabte, 22 d’octubre del 2016

Cacera a Serradell (22-11-16)



7 porcs en un matí !!
       Avui cacera a Serradell, encara no l´haviem caçat i sabíem que ni havia forces. La cacera ha començat molt bé per que de seguida ja s´han trobat porcs a diferents llocs. Tot el matí ha estat un festival d´empaits i trets per tot arreu, el gossers no donaven abast a llevar porcs. El Toni en una de les parades a tirat a vuit porcs, cinc els ha deixat morts allà mateix i tres els ha tingut de pistejar trobant-los un tros mes avall. Això si que és aprofitar un matí de cacera!!. A part del Toni altres parades també n´han fet tres i d´altres dos. Ja era tard i encara se sentia algun tret. Al final els gossos rebentats i vint-i-quatre porcs morts, i els que s´han escapat!!. per la tarda anant a buscar gossos s´ha mort el número vint-i-cinc, uns dels gossos que s´havien quedat al bosc encara feien siti a un porc ferit del matí. Cacera espectacular!!





dissabte, 15 d’octubre del 2016

Cacera al Túnels (15-10-216)


Truja de 45 kg
     Avui s´ha caçat la zona dels túnels de Castellfollit i s´han trobat forces porcs. La cacera ha estat molt distreta per que hi ha hagut molts sitis i molts empaits. De trets també n´hi ha hagut forces però no tots han sigut encerts, se n´han fallat uns quants. El Toni que era a la part d´abaix de la cacera n´ha mort un quan ja reculava de les parades de sobre seu. Encara n´ha vist un altre que també reculava després de tirar-li sobre seu però no li ha pogut tirar. Al final se n´han mort cinc però podien ser uns quants més si no s´haguessin fallat, però ja se sap que no es poden pas tocar tots!!

diumenge, 2 d’octubre del 2016

Cacera a Palou (2-10-16)

Deu ni do!!

Truja de 40kg
   

     

















        Avui hem caçat a Palou ja que sabíem que hi havia una colleta de porcs maca. A sigut engegar i trobar-los i tot el matí empaitant, llàstima que faltaven gossos i costava de fer sortir els porcs a parades. El Toni en un d´aquests empaits li ha sortit una truja d´uns 40 kg i l´ha mort. Al final de cacera amb molt d´esforç per part dels gossos i dels gossers n´hem aconseguit de matar cinc. A veure si el pròxim dia ja tenim més força de gossos.