dissabte, 26 de novembre del 2016

Cacera a Serradell (26-11-16)

Truja de 50 kg
         Avui hem caçat el Serradell i tot i que no ha sigut com l´última vegada també n´hem trobat molts de porcs. Ha sigut deixar anar gossos i no s´ha trigat gaire a trobar els primers porcs, i de seguida el pare Creus ja n´ha mort un que marxava esmunyit. Després ja hi ha hagut una estona          d´empaits i trets, gairebé s´ha tirat a totes les línies. Jo avui era a la parada d´en Nitus i en un dels empaits m´ha sortit una truja i l´he mort, tot i que l´he tingut de baixar a rematar-la ja que havia quedat ferida. Més tard encara me n´ha sortit un altre d´esmunyit que se m´ha parat dins el brut, he provat de tirar-li però una soca que hi havia davant m´ha parat el tret. Aquest se m´ha escapat, ha tingut sort, la pròxima potser no en tingui tanta. Al Final se n´han mort 16 en total, aquest any anem a ritme de rècord.

dissabte, 19 de novembre del 2016

Cacera a Can Devesa (19-11-16)

Truja de 50 kg

      Avui hem caçat a Can Devesa, ja se sabia que hi havia força moviment de porcs. De porcs n´hem trobat forces i han tirat moltes parades. Després de tirar el Llorenç me n´han baixat un parell i he pogut matar una truja , el que venia darrera seu ja no m´ha sortit. Ha sigut una estona de molt de moviment i molts de trets. El Pare Creus també n´ha mort un, ja li tocava tirar!!. De fet, li ha tirat a tres però nomes n´ha mort un, estava rovellat, ara ja ha començat. Al final n´hem mort 17, ja es veia que se´n farien forces tal i com estava tot de tocat.

Tots els porcs morts a la línia de parades

dissabte, 12 de novembre del 2016

Cacera a Riu (12-11-16)

Parada a Les Lloses.

    Avui hem caçat a Riu i ha sigut una molt bona cacera. Tot i que la majoria dels porcs estaven al cantó del Serrat Vermell, a les Lloses també n´hem fet corre, tot i que no tants com normalment. Només engegar al nostre costat ja n´hem trobat una colla i al cap de poc m´ha sortit un a parada i l´he pogut fer. La cosa pintava bé. A l´altre costat no paraven de trobar porcs i de tirar. Gairebé tots els que érem a les Lloses hem tirat, ha anat tot molt repartit. Al final no me n´ha sortit cap més però ja ha estat bé per que després els hem tingut de baixar i ha sigut quan hem patit de valent, ja que hi ha una bona excursió fins als cotxes. La cacera ha estat molt entretinguda, se n´han mort 18, no està gens malament. 

Els Afortunats de Les Lloses.

diumenge, 6 de novembre del 2016

Cacera als horts de Castellfollit (6-11-16)

Truja de 25 kg amb un bon tret.

        Avui hem caçat al horts de Castellfollit. Els dia no pintava gen bé per que quan hem arribat estava plovent i no semblava que volgués parar. Ens hem tingut que esperar fins a les vuit, però no parava de ploure, tot i no parar, ja hem anat a parada, la gent ja estava nerviosa!!. Ha costat trobar-los, però quan ho hem fet n´hem fet córrer forces. De seguida ja han començat a sentir-se trets cap dalt i hem estat una bona estona entretinguts. Un dels porcs després de tirar-li varies parades li ha sortit al Toni i l´ha mort. El Jordi com sempre ja tornava a fer de les seves matant-ne un parell més. Al final   s´han mort nou porcs,que no esta gens malament tenint en conte que no pensàvem pas poder caçar.

dimarts, 1 de novembre del 2016

Cacera a can Serra (1-11-16)

El Vicenç amb un espectacular verro de més de 100 kg!!
El Toni amb una truja de 35kg.




El Vicenç i el Codina carregant porcs.
El Jordi amb un parell de verros.
     Avui hem caçat  a Can Serra ja que durant la setmana s´havia vist un ramat de porcs remenant per aquells camps. Quan anàvem a parades als de la part de dalt de la cacera ja ens hem topat amb uns quants porcs que marxaven i els hem aconseguit de fer tornar entrar. Ja es veia que n´hi haurien forces. Ha sigut engegar i de seguida ja s´ha tirat amb algun porc esmunyit. De seguida han començat els empaits i els sitis i així tot el matí. El Vicenç n´hi ha sortit un de XXL i després d´uns quants trets l´ha aconseguit aturar. Quin porcàs!!!!. Al Toni també n´hi ha sortit un i també l´ha mort. I el Jordi que era sota seu anava fent de les seves i n´ha mort un parell més. Avui s´ha tirat a totes les línies de tancada. Al final se n´han mort dotze i un parell feien més de cent quilos. Una altra cacera de les bones, aquesta temporada ja n´hem fet unes quantes!!