dissabte, 31 de desembre del 2016

Cacera a Palou (31-12-16)

Avui tres més, quin final d´any!!


    Avui hem caçat a Palou i ha anat molt bé, se n´han fet dotze. Ha sigut engegar i no s´ha trigat gaire en trobar els primers porcs i a partir d´aquí ja no han parat els empaits i els sitis. Avui he tingut sort només començar ja m´ha vingut un empait i he pogut matar el primer porc i durant tot el matí encara n´he fet dos més. Dia rodó, bona manera d´acabar       l´any. El Robert (gosser) avui també estava de sort, ell sol n´ha mort quatre, un altre dia li amagarem les bales,jeje!!. Al final ha estat una bona cacera, ideal per tancar l´any deixant un bon regust de boca i amb ganes de que el 2017 comenci igual que hem acabat el 2016. Au, bon any a tothom!!

dissabte, 17 de desembre del 2016

Cacera a l´hermita de Sant Julià (17-12-16)

Un parell de truges de 50 kg.

       Avui hem caçat a l´hermita de Sant Julià. Era una cacera que feia dos anys que no es feia i ja teníem ganes d´anar-hi. El dia ha començat amb pluja i això ens ha donat alguns problemes per poder-hi accedir amb els cotxes. Quan tot ha estat apunt hem engegat i després d´una estona hem trobat els porcs. Uns empaits s´han escapat al reves de la cacera, comencem malament!. A la nostra línia han tirat un parell de cops, però fallant-los, Al cap de poc m´ha sortit una truja d´uns cinquanta quilos per sota la parada i l´he mort. Cap a l´altre costat de la cacera també algun tret però poca cosa. Un altre empait venia cap a nosaltres i m´ha tornat a sortir a mi i també l´he mort. Al final de cacera encara m´ha sortit un altre, aquest era un nodrís, però aquest l´he fallat, amb tot moll no se senten arribar!!. Al final  n´hem fet sis, no està malament, però contàvem amb més després de tant de temps de no caçar-ho.

diumenge, 11 de desembre del 2016

Cacera a Can Devesa (11-12-16)

Avui sis!!
      Avui hem caçat a Can Devesa i ha anat molt bé. Quan anàvem a parades ja es veia tot molt tocat dels porcs i tot era molt recent. Només engegar ja els han abordat i ha sortit un ramat molt gran, el gosser ha vist deu o dotze que marxaven per dins les boixeres. Han començat els empaits i no han trigat gaire en arribar els primers porcs a les nostres parades. Ha sigut llavors quan ja ha començat el festival de trets. A mi m´ha sortit un nodrís i l´he mort. Els dels costats també tiraven i en feien caure uns quants més. Un moment de calma i me n´entren tres més, hat trick!!.Avui estava molt fi!. Més tard n´han entrat dos més entre les dos parades, jo he mort un i la parada del costat l´altre. Gairebé tots els de la l´inia hem tirat, avui tots volien sortir per allà. Ja havíem tocat retirada i encara hem tingut de córrer un parell de vegades cap a parades, El primer cop ha sortit més avall i l´han mort i al cap d´una estona han avisat que ens pujava un empait, hem corregut a parades i encara me n´han sortit un parell i he pogut fer l´ultim. Al final disset i una altra cacera espectacular!!



dissabte, 3 de desembre del 2016

Cacera als túnels de Castellfollit (3-12-16)

Un parell de porcs força macos.
      Avui hem fet una molt bona cacera  als túnels. Tot el matí ha sigut un no parar d´empaits de sitis i de trets. Hi havia forces porcs i la cacera no podia anar millor, la gent estava força fina i els porcs anaven caient. A la meva parada me n´han entrat un parell i he tingut la sort de poder-los fer tots dos tot i que el primer m´ha costat lo meu. L´he mort al tercer tret, ufff!!. Al final se n´han mort un total de quinze. Cacera excel·lent!!