dissabte, 17 de març del 2018

Cacera a la Quera ( 17-3-18)

Mascle de 75 Kg
   Avui cacera a la Quera. El dia pintava molt bé, tot pujant cap a parades es veien molts rastres de la nit. Aquesta cacera porta uns anys sent de les millors. S´ha engegat i els gossos no torbaven porcs, malament!!. Més avançada la cacera se n´han anat trobant uns quants, però res a veure amb les últimes caceres. Al costat de Martanyà pocs trets i això que és allà on normalment hi ha festival de trets.Al costat de les terralleres, que és on era jo,  menys moviment, però alço la vista i veig com em pujava un porc gros sense fer soroll. Li he tirat i ha marxat com si res, al quart d´hora venien dos gossos amb l´empait  d´aquest porc i a uns cinquanta metres s´han posat a fer siti. Uf, l´havia tocat segur, m´hi he acostat i ja era mort. La cacera ha continuat i pocs trets més. Al final se n´han mort set i amb molta feina però ja esta bé, hem tingut caceres amb les expectatives molt més altes i que al final han sigut un fracàs, molt pitjor que aquesta.

diumenge, 11 de març del 2018

Cacera al Serradell ( 11-3-18)

Mascle de 18kg
   Avui hem caçat al Serradell. Hem engegat i feia molt de vent, ja començàvem malament. Sorprenent ment s´han trobat aviat. Però amb el vent els empaits s´apropaven a les parades i els porcs no volien sortir. Hi ha hagut molts empaits i de molta estona per que no paraven de donar voltes. De tant en tant algun tret dels gossers i d´alguna parada també. Al tercer empait que se m´acostava a la parada, per fi, me n´ha sortit un de petitot i després d´un parell de trets l´he pogut tombar. La cacera encara ha durat un parell d´hores més però poca cosa més. Al final se n´han mort quatre, que no està gens malament tal i com pintava la cacera.

diumenge, 4 de març del 2018

Cacera Moià (4-3-18)

Mascle de 70 kg
    Avui gràcies a un company he tingut l´oportunitat d´anar de cacera amb la gent de Moià. Feia temps que hi volia anar, ja que m´ho coneixia molt bé per que hi anava a passar els estius. De tant en tant també has de canviar de paisatges i de tipus de parades. La cacera ha sigut molt bona , no han parat de fer córrer porcs. S´han tirat molts trets i per tot arreu. Feia estona que no se sentia res i la parada de sobre ha tirat a un porc, jo també li he pogut tirar, però una mica lluny i s´ha escapat. No parava de sentir empaits i trets estava el matí molt distret. Un dels empaits s´acostava cap on estava, el porc li ha sortit a la parada de sota però l´ha errat. Als pocs segons ja em sortia per on estava jo. Li he tirat un tret i aquest si que que s´ha quedat. Millor impossible!!. Haurem de repetir alguna cacera més per Moià. Al final se n´han fet nou. Excel·lent cacera!!